Najstarszy klub MMA w stolicy.NOWY NABÓR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. Swoim ostatnim postem podkreśliłeś jaki jesteś ograniczony w rozwoju. Nie wiem o co chodzi ale uważam, że wymienianie jednego z najlepszych trenerów w Polsce w taki sposób jak to zrobiłeś jest nieładne a poza tym jest nie na temat. Jesteś KARTOFLEM.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli mnie obrażasz to przyjdz i powiedz mi to w twarz a nie chowasz się.Jeżeli takie wydarzenie nie miało miejsca możesz mnie obrażać .(PRZYKRO MI ALE TAKIE WYDARZENIE
MIAŁO MIEJSCE)
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe dlaczego ktoś kto jest dobrym zawodnikiem i podobno dobrym trenerem nie
ma wpływu na swoich zawodników a może mu pasuje żeby podczas zawodów były burdy .
Jak ja organizowałem brutalne walki w klatce gdzie startowali podobno sami kryminaliści na widowni i w szatniach nikt się nie bił .
Napisano Ponad rok temu
Oj Mirek bez ciebie naprawdę było nudno na tym forum.
PS. Swoim ostatnim postem podkreśliłeś jaki jesteś ograniczony w rozwoju. Nie wiem o co chodzi ale uważam, że wymienianie jednego z najlepszych trenerów w Polsce w taki sposób jak to zrobiłeś jest nieładne a poza tym jest nie na temat. Jesteś KARTOFLEM.
Może ty się tak denerwujesz bo byłeś w grupie która biła tego chuderlaka
i ty możesz znaleźć się za murem pamiętaj a tam nie będzie dostępu do internetu tylko żywi kryminaliści.
JEŻELI NIE WIESZ O CO CHODZI to nie zabieraj głosu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam serdecznie
Napisano Ponad rok temu
Drogi Jeżu założyłem temat o swoim klubie i podawałem informacje o jego działalności nikogo nie obrażając.Wstyd to jest wtedy jak ktoś pozwala żeby kilku osiłków biło chuderlaka.Mirek, mnie znasz nie raz się spotkaliśmy i zawsze starałem się być w stosunku do Ciebie fair. Twoje posty (w ogromnej większości) są żałosne i przynoszą wstyd tak Tobie jak twojemu klubowi i osobom w nim trenującym. Jest mi z tego powodu bardzo przykro bo uważam ze należy Ci się szacunek za twój wkład w rozwój BJJ i MMA w Polsce a także lubię i szanuję wiele osób u Ciebie trenujących.
Poruszyłem temat WASZEGO TRENERA dlatego że członkowie waszego klubu mają jakieś nie uzasadnione pretensje do mnie.Do ciebie Jeżu nie mam żadnych pretensji wiec ty nie powinieneś mieć ich do mnie.Co do Radka Turka uważam go za dobrego zawodnika i trener ale jego zachowanie na MIstrzostwach Mazowsza było poniżej krytyki NIE WOLNO TOLEROWAĆ BÓJEK PODCZAS ZAWODÓW I UDAWAĆ ŻE MNIE TO NIE DOTYCZY.
Wspomnę także że na tych zawodach Radek skreślił z listy zawodników mojego syna gdyby nie moja interwencja dzieciak by nie wystartował
a w poprzednich ustawił mu tak drabinkę że musiał walczyć jedną walkę więcej(chociaż to nie przeszkodziło mu wygrać)
Wstyd to jest nie bronić słabszych,wstyd to obrażać bez uzasadnienia,oszukiwać przy sędziowaniu ,wstyd to milczeć gdy dzieje się coś złego.Człowiek napisze prawdę i ma się wstydzić ja się nie wstydzę takie zjawiska trzeba ujawniać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...Niemniej jednak wyciąganie sprawy rzekomej bierności Radka Turka, przy jednoczesnym braku dokładnego opisu sytuacji, jest czymś niegodnym tak zacnego propagatora interesujących nas sportów...
No cóż, jeżeli toleruje się, że koledzy jednego z twoich zawodników leją w szatni zawodnika innego klubu ( poszło o kluby piłkarskie), a ty mówisz, że nic Ci do tego i nie zareagujesz to raczej mozna to nazwać biernością. O ile tylko biernością.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niech kazdy sie zajmie tym co robi najlepiej jedni klamaniem w necie a inni trenowaniem
POZDRAWIAM TYCH KTORZY MAJA W DUPIE TAKIE HISTORIE I ZACISKAJA ZEBY NA TRENINGACH ZEBY TRENOWAC I BYC CORAZ LEPSZYM
RADEK TUREK
Napisano Ponad rok temu
MIREK ZANIEDBAL SWOJE OBOWIAZKI I WIDOCZNIE NIE WYSLAL ZGLOSZENIA SWOJEGO SYNA JA TYLKO ROZPISYWALEM DRABINKE BO ORGANIZATORZY MNIE O TO POPROSILI. NAGLE WPADL MIREK NAKRZYCZAL NA ORGANIZATORA ZE NIE MA JEGO SYNA NA LISCIE I ZARZADAL ZEBY GO WPISAC NA LISTE TYM OTO SPOSOBEM PRZYPOMNE MIRKOWI ZOSTAL WPISANY NA LISTE ALE JUZ W 2 RUNDZIE JAK CHLOPAKI MIELI JUZ PO JEDNEJ WALCE ZA SOBA TAKZE TO BYLO CALKIEM INACZEJ.
SYN MIRKA NIE ZOSTAL SKRESLONY Z LISTY TYLKO ZOSTAL NA NIA WPISANY W 2 RUNDZIE DLATEGO ZE KTOS Z MMA WARSZAWA NIE WPISAL GO NA ZGLOSZENIU.
TYLE W TEJ KWESTII
Napisano Ponad rok temu
pilnuj swoich zawodników żeby nie było takich sytuacji poza matą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przygotowania Cro Cop'a do walki z Choi'em
- Ponad rok temu
-
Pamiętacie ? :D
- Ponad rok temu
-
co jest z kosiorem
- Ponad rok temu
-
Wesołych Świąt :)
- Ponad rok temu
-
UFC 92 Rozpiska & Countdown
- Ponad rok temu
-
Sambo MMA w Warszawie
- Ponad rok temu
-
MMA TRACKER
- Ponad rok temu
-
Affliction 24 stycznia
- Ponad rok temu
-
Ishi & UFC ?
- Ponad rok temu
-
Konferansjer - poszukiwany!!! Galę czas zacząć...
- Ponad rok temu