Konfrontacje - przemyslenia po gali
Napisano Ponad rok temu
Nie mogę jednak zrozumieć i być wyrozumiałym dla całkowitego braku profesjonalizmu, koleś nie nauczył sie nawet wymawiać nazwiska zaproszonego gościa, co dla mnie jest ewidentnym brakiem szacunku. Z uporem powtarzana wygrana przez K.O, czy pomyłk przy podawaniu rekordów zawodników - amatorszczyzna. Miejmy nadzieje, że powstanie w Polsce jakaś konkurencja, może wtedy coś drgnie.
Napisano Ponad rok temu
Wedlug mnie za duzo nedznych zawodnikow , nie rozumiem co Kolacin 4 raz robi na tej gali:/ ten koles tak reprezentuje te swoje mistrzowskie mua tai jak Kimo swoje bjj tzn. nikt jego umiejetnosci w tym aspekcie nie widzial. A to ze wygral jakąś walke swiadczy kim byl jego przeciwnik:/. Juz przed walka zakladalem ze Cipao musi to wygrac,gdyz nmie widzialem innego wyniku. Ogolnie na gali zabraklo uderzaczy, nie bylo wogle wymiany w stojce.Organizatorzy chyba liczyli na walke w stojce w starciu Kolacina i tego karateki Chorwata,no ale Kolacin pokazal tylko mega dotkniecia(czyt.low kicki :>) i tyle bylo tej stojki.
nie wiem kim jestes... ale chyba troche przesadzasz z ocena Kolacina, nie wiem czy jestes zawodnikiem i czy go kiedys pokonales, ale ja prawie codziennie widze jego umiejetnosci w MT i robi to na mnie wrazenie. Jak Ci nie pasuje jego styl walki to okey, ale tekst w rodzaj
A to ze wygral jakąś walke swiadczy kim byl jego przeciwnik:/
to moim zdaniem spora przesada...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tymczasem, dwie strony wcześniej...a czy ktos z Was moglby mi napisac jak sie zwie kawalek i kapela do ktorej wchodzil Igor Kolacin, bede wdzieczny
Właśnie, miałem zapytać po gali, ale zapomniałem. Czy ktoś kojarzy kawałek (ewentualnie może gdzieś wrzucić do ściągnięcia) przy którym wychodził Igor Kołacin? Też popularne i nadużywane, z takim "ła-a-a-a" (spróbujcie to jak najgłośniej wyszeptać, a będzie wiedzieć, o co chodzi ) w momencie przypierdu.
To juz wiem na pewno to Disturbed - numer "down with the sickness" "ła-a-a-a-a-a" -zawsze to robie jak tego slucham :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nidlugo zaczna pytac jaki krawec szyl stroj zawodnikowi, kto wlasy ukladal itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak pozatym to pierdolisz jak potłuczony pewnie ty jesteś zajebistym zawodnikiem :twisted:
Napisano Ponad rok temu
tzn. że jak nie grasz w nogę na poziomie ligi angielskiej to nie możesz komentować mistrzostw świata w piłce nożnej? prawem kibica jest komentować występ zawodnika.
btw - dawno nie widziałem takiego kelnera jak ten Chorwat, organizatorzy musieli naprawdę długo szukać...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
odnosiłem się do komentarza "ty pewnie jesteś lepszym zawodnikiem"
to, że jeśli ktoś trenuje ma lepszy ogląd sytuacji jest oczywiste, chodzi mi o tego typu teksty jak ten powyżej...
pozdr
Napisano Ponad rok temu
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Materla wychodził przy fragmencie z musicalu „Moulin Rouge” z Nicol Kidman i Ewanem McGregorem.
hmm mozna prosic dokladny tytul, bo nie moge znalezc...
Nie znam tytułu. Musisz sciągnąć soundtracka na 100 % to tam jest.
ok dzieki OST sciagnalem, i jesli kogos interesuje to kawalek przy ktorym wychodzil Michal Materla to "El Tango de Roxanne" (utowr 12 z tejze plyty) , dokladnie to ostatnie poltorej minuty tego utworu
Napisano Ponad rok temu
Krytyka jest potrzebna ale do granic !!!
Napisano Ponad rok temu
Może i ten chorwat nie był najlepszym kilerem ale moge sobie dać ręke uciąc że wiekszość z was jak by miała wyjść do walki przed taką widownią to by w gacie narobiła i należy mu się szacunek
Krytyka jest potrzebna ale do granic !!!
"nie był najlepszym killerem" to bardzo, bardzo delikatne określenie.
Nie mam pretensji do Chorwata, mam pretensje do organizatorów, że sprowadzają takich zawodników i jednocześnie twierdzą, że KSW ma wysoki poziom. Z drugiej strony motywy sprowadzenia takiego zawodnika chyba nie są trudne do odgadnięcia, prawda :wink: ?
Jako osoba, która sama trenuje mam szacunek do każdego walczącego zawodnika. Ale jako widz chcę oglądać walki DOBRYCH zawodników.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
troche bedzie takze na mojej stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pzdr
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
zapraszam do lektury i oglądania zdjęć
Piotr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gala Pride z Tokio w TVN; środa, godzina 23.25