mój faworyt wygrał
nie wiem czy to Juras taki cienki był czy ten Kingkong dobry. muszę zobaczyć sobie powtórki.
resztę "występów" po za sportowych czy pokazów pominę bo tak jak większość nie po to tam przyjechałem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jaki przeciętny widz - laik? Copacabana, Berserkerzy, Adrenalina, Juras Team, nawet ludzie z klubu tego połamańca z nunchaku to nie laicy, a to generalnie oni byli publicznością.
Napisano Ponad rok temu
jak ty byś zareagowął na zrobienie ludzi w chooja, każąc im przyjśc godzine wczesniej, zeby posłuchac fierdolenia od rzeczy Frykowskiej czy popatrzec na Kazia M.?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu się zgadzamy, z tego co widzę, większość krytyki dotyczy tego co zwykle w KSW - konferansjer koszmar, sędzia ignorant i brak dbałości o bezpieczeństwo zawodników. W dodatku mimo gromów lansowane bez przerwy i z uporem maniaka. Poza tym jest OK, no, mozna się czepiać poziomu niektórych zawodników ( brazylijczyk ). Organiacja imprezy wspólnie z Antyradiem to pewnie zabieg w celu zmniejszenia kosztów, można to zrozumieć.Najwiekszym plusem KSW, to fakt ze znowu polskie MMA zostalo pokazane szerszej publicznosci co tylko moze sie przyczynic do rozwoju tego sportu i przyciagnac uwage sponsorow.
DLatego kazda gala MMA, ktora zorganizuja w polsce i ktora zachowa pewne minimum przyzwoitosci w organizacjii bedzie miala z mojej strony wiecej pozytywnych opinii i pochwal niźli negatywnych.
Napisano Ponad rok temu
Byłem i widziałem. Generalnie zgadzam się w kwestii tego pierdolonego Antyradia - mogli napisać na ulotkach, że walki się zaczną o 20, a nie że "start o 19". Po prostu dramat...
Napisano Ponad rok temu
tu się nie krytykuje walk, bo zawodnicy zrobili co do nich należało.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Materla wychodził przy fragmencie z musicalu „Moulin Rouge” z Nicol Kidman i Ewanem McGregorem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Materla wychodził przy fragmencie z musicalu „Moulin Rouge” z Nicol Kidman i Ewanem McGregorem.
hmm mozna prosic dokladny tytul, bo nie moge znalezc...
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu