pachwina
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze to miec zwiazek z odbytnica i jedzeniem tego twojego serka "anabolicznego" przed snem,
albo to ta zajebista odzywka sterydowa najnowszej generacji CandyUp.
A tak powaznie szpagat malo ma wspolnego z tym twoim urazem. Idz do lekarza, to samo MARINE, chociaz przy sw to dosc czesta dolegliwosc, szczegolnie u kopaczy... ja mialem problemy z pachwina(czasami ledwo chodzilem) jakis rok temu i przeszlo samoczynnie.
Do lekarza warto pojsc chociazby, po to zeby przepisal jakas masc etc. jesli w twoim przypadku MARINE zblizaja sie zawody.
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Skrzywienie biodra moze być dziedziczne bo jesli twoj ojciec ma coś z dupą to jest duża szansa ze ty tez masz. Jak robisz spagat to lus i dupą sie nie przejmuj - poboli poboli i przestanie. Wiekszość dziewczyn jakie znam twierdzi ze za pierwszym razem zawsze boli...a ja mam coś z dupą. Tzn. boli w okolicach lewej części tyłka, to pewnie biodro jest. Mój ojciec ma skrzywienie biodra i boję się, czy to nie dziedziczne jest. Ale gdybym dostał ten defekt w prezencie od genów taty to chyba nie robiłbym pełnego szpagatu, a robię.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak.Spróbuj jakos zmienic atmosfere (podczas tych szpagatów) na bardziej przyjemna. Poza tym zainstaluj sobie kamerke w pokoju i zobacz co sie z toba dzieje przez sen. Moze masz nieproszonych gosci,pukajacych w tylne drzwi. Zabawa w mydlo z kolegami pod prysznicem tez odpada. Musisz dac dupie odpoczac, w koncu dupe ,ma sie tylko jedna.Wiekszość dziewczyn jakie znam twierdzi ze za pierwszym razem zawsze boli...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
po pompkach - bełt
- Ponad rok temu
-
L-karnityna
- Ponad rok temu
-
czas brania kreatyny
- Ponad rok temu