L-karnityna
Napisano Ponad rok temu
i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] na temat 2 typów tego produktu i mam takie pytanie kture z tyh 2 środków działa lepisej czy to co piszom w ulotce to prawda czy zwyczajny chwyt marketingowy, bo mam trohe zbendnego tłuszczu i hce go przerobić na mieńśnie a dłurzsze treningi na siłowni niewhodzom jurz w gre boćwicze codziennie po 2-3 godziny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a diete redukcyjna oczywiscie obowazkowo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I przyokzji mogli byście polecić mi jakomś diete redukcyjnom??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tse dziala i to calekim niezle...wszyscy sobie chwala
podnosi on temp ciala, podwyzsza metabolizm...
Napisano Ponad rok temu
Pare lat temu pilem tez izoplus firmy Olimp.Musze przyznac ze dzialal znakomicie..Po tygodniu cwiczen (biegi,pompki i brzuszki) udalo mi sie pozbyc dosc spoergo brzuszka i podczas cwiczen prawie dwukrotnie poprawial wydolnosc.
Napisano Ponad rok temu
tez polecam Thermo speed extreme.Tyle ze na niektore osoby dziala on troche dziwnie (za bardzo pobudza i czlowieka az nosi,klopoty z zasnieciem ,wlaczenie sie agresora i podobno u niektorych moze wywolac stany depresyjne).Nie polecam brania TSE przed pojsciem spac
Pare lat temu pilem tez izoplus firmy Olimp.Musze przyznac ze dzialal znakomicie..Po tygodniu cwiczen (biegi,pompki i brzuszki) udalo mi sie pozbyc dosc spoergo brzuszka i podczas cwiczen prawie dwukrotnie poprawial wydolnosc.
"za bardzo" pobudza bo tam jest kofeina
tzw agresor i stany depresyjne moga byc spowodowane podniesieniem temp ciala i "wyplukiwaniem" witamin i mineralow z organizmu przez termogenik....ja przez to przechodzilem niestety ale paczka witamin zalatwila sprawe
Napisano Ponad rok temu
CZy l-karnitynę mogą zażywać dziewczyny?? Moja kumpela codziennie biega i ćwiczy ale twierdzi że i tak to nie daje oczekiwanych skutków. Ona chce schudnąć i właśnie czytała w gazecie o l-karnitynie. A czy zazywanie tego środka może powodować jakieś skutki uboczne:?: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czas brania kreatyny
- Ponad rok temu
-
kontuzja podczas cyklu - co dalej?
- Ponad rok temu
-
kreatyna, aminokwasy a przyrost masy mięśniowej i siły