ignorant
Niestety nie wiem co to słowo znaczy
Napisano Ponad rok temu
Plany inwazji jednego szefa na drugiego, gdzie ma ukryte zloto, z kim jest w sojuszu, czy brat zony go jeszcze lubi i pomoze w razie jak go najade ? Sprzet przedstawiony sluzyl do potajemnego wkradania sie do domostw, w jakim celu ? Podsluchania ? Zobaczenia czyja zona jest w czyim lozku w celu dalszego szantazu a roznie to bywalo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skąd masz chłopie te informacje ....i dla czego to takie ważne ???
Napisano Ponad rok temu
Jednak ninjutsu jest nieodłączną częścią historii Japonii... i naprawdę kryje wiele tajemnic. Nawet w XXI wieku.
Ale nie jest to temat na forum...Eryk M.
Napisano Ponad rok temu
...ale dla czego nie ?
Skąd masz chłopie te informacje ....i dla czego to takie ważne ???
...i tego wszytkiego uczą w Shadows Club Ninjitsu
To jakaś prywatna szkoła wywiadu czy jak ...
dla czego piszecie o tym na Forum poświęconym SW ? przecież to teamt do knajpy..
matkd napisał:
ignorant
Niestety nie wiem co to słowo znaczy
Napisano Ponad rok temu
6. odnośnie ważności tematu - to nie jest kwestia: ważne - nieważne... po prostu temat ninja został bardzo spłycony i sprowadzony do emocjonalnego stanu super killera w czarnym stroju, koniecznie z ninja-ken + kwadratową tsuba .
...na pytanie, skąd mam takie informacje odpowiedź jest jedna - z wielu różnych materiałów, książek, rozmów i osobistego szperania w ciekawych miejscach przez min. 20 lat... .
Napisano Ponad rok temu
Niestety twoje wyjasnienia nie doprowadza do niczego. Nikt nie podejmie rzetelnych poszukiwan czy tez wysilkow zanim zacznie dyskutowac. Taka jest charakterystyka dyskusji na internecie - jak w McDonaldzie - szybko, tanio i byle jak.Skąd masz chłopie te informacje ....i dla czego to takie ważne ???
no cóż, sądziłem (naiwnie), że już mało co lub kto mnie zadziwi na tym forum...
ale stało się! 8O
jeżeli już jesteśmy przy chłopie (ktoś chyba zapomniał się przedstawić, lecz to już kwestia kultury osobistej), to postaram się krótko, po chłopsku wyjaśnić co nieco... 8)
Eryk M.
Napisano Ponad rok temu
Naukę czytania miałem w pierwszej klasie szkoły podstawowej - potem nauczyłem się pisać. Ty widać opuściłeś ten pierwszy etap. Najpierw poczytaj - potem POMYŚL - a w końcu jak coś sensownego będziesz miał do napisania to napisz.
Napisano Ponad rok temu
... Nikt nie podejmie rzetelnych poszukiwan czy tez wysilkow zanim zacznie dyskutowac. Taka jest charakterystyka dyskusji na internecie - jak w McDonaldzie - szybko, tanio i byle jak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba nie do końca zrozumiałeś przesłanie tego klipu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kto tu kurde moderuje ten dział?
Martius... widzisz i nie grzmisz??
Napisano Ponad rok temu
chyba nie do końca zrozumiałeś przesłanie tego klipu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu