Buty na zime
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Widzialem juz topic o butach BW na zime, ale tak odbiegl od tematu, ze postanowilem zalozyc nowy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam magnumki stealthy
8)
mam ten sam model
mi się w nich dobrze w zimie chodziło, nawet w te największe mrozy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niżej jest temat o glanach Bundeswehry - ogólnie zajebioza na zimę, choć cena nieco przekraczająca podany przez Ciebie limit, ale IMHO warto się na nie szarpnąć.
Napisano Ponad rok temu
co sadzicie?
Napisano Ponad rok temu
Tylko ta cena na allegro jest kosmiczna. Można je kupić za jakieś 200-250 zł (nowe). Trzeba jednak trochę poszukać.
Na zimę polecam, jeśli znajdziesz za rozsądną cenę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Będę ściągał dla siebie niedługo, to obmacasz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wysokich butów z zamszu (oliwka, piasek,brąz-czarny tylko w ostateczności), Gore-tex, nówki. Rozmiar 10-10.5W (meindl engadin, gomera 10.5)
Max 400PLN mogę dać.
Jakies pomysły?
Ja wymyśliłem tylko Batesy 85501 i Belleville 590. Chętnie bym przygarnął również 790/790ST
Biorę pod uwagę Haix P3 (z tego co pamiętam, to Haix'y są wąskie..), Lowa The Seeker Desert(nie pamiętam ,czy są GTX) i Combat Boot, Meindl Island pro, Hanwag Special Forces.(tu problemem będą ceny...) Nawet kupczaki, jesli będą z gwarą...
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
,,,witam...i szczerze odradzam..mam te buty,,chuchalem..dmuchalem...i co ? po zimie podeszwa pękla jak w jarmarcznych trzewikach...zreszta wcześniej je reklamowalem..bo poodklejaly sie podeszwy od skóry po bokachna zewnątrz i po łażeniu po górkach w jednym bucie wyrwala się wyściółka ze środka...i powiem szczerze dla mnie firma w oczach starcila szacunek..szkoda kasy...wedlug mnie ...mwoa jest oczywiście o magnum stealth..ja też się podpinam, zastanawiam się nad magnumami stealth ale ostatnio combat boots mi się spodobały (te takie lepsze jungle bootsy) czy to sie nadaje na zime?? (wątpię, ale spytać warto, i tak były by lepsze od opinaczy... )
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Za te pieniądze można kupić coś porządniejszego, np. jakieś Batesy albo Belleville. Przynajmniej będzie gore i wibram.
Napisano Ponad rok temu
Ja w takich popylam i są zajebiste, ciepłe, wygodne a że z zeszłego sezonu model to teraz można za 250-300 zł kupić. Przynajmniej ładne. :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
HDS B42XRGT mod - luxeon UWOJ
- Ponad rok temu
-
Import indywidualny, cyli ile to naprawdę kosztuje...
- Ponad rok temu
-
Rozlatujące sie buty "Kupczak"
- Ponad rok temu
-
Buty
- Ponad rok temu
-
Fenix L1T+body L2t+kombinacje-zwiększenie mocy
- Ponad rok temu
-
Magligte resurection...