Czesc, a nie znasz moze szczegółów dotyczących tych treningów koło 19 na Karowej? Czy to nie są przypadkiem po prostu treningi dla grupy średniozawansowanej?? Mam takie wrażenie, bo nie ma treningów dla poczatkujących po południu na UW (sprawdzalem w rejestracji internetowej).
Kiedyś bylło jeszcze ju-jitsu/judo o 21,30 na normalnych zasadach komercyjnych (bodajże 70 zł miesięcznie za 2 treningi w tyg.), ale już chyba nie ma.
Te treningi, które są rano i w systemie rejestracji, są dla studentów UW, tak zaliczających WF, jak i nie. Oczywiście nie ma większego problemu, żeby ktoś z zewnątrz trenował, ale godziny poranne rzadko pasują nie-studentom. Treningi wieczorne są z
cała pewnością dla początkujących, bo o to konkretnie pytałem. Na pewno są też dla innych stopni zaawansowania. W każdym razie prowadzą je inni ludzie, stąd też inne ceny i brak zniżek dla studentów (tak przynajmniej zrozumiałem).
Zadzwoń do AZSu (numer na dole podstrony z treningami) albo napisz maila, a dostaniesz telefony tak do Sławomira Pacholaka (judo), jak i Tomasza Dłużniewskiego (jujutsu) i o wszystko się wypytasz. Nie będę ich tu podawał. Albo po prostu pojedź na Karową w godzinach 15:45 - 19:00, tak jak zapraszają na stronie (w tych godzinach ja byłem), i pogadaj.
Na trening na PW można przyjść z ulicy? Ewentualnie jakie są koszty?
Nie wiem i nie wiem. Na PW nie robiłem wywiadu. Jedyne, co mi powiedziano, kiedy wstępny rekonesans robiłem, to to, żeby po prostu wpaść na trening (niekoniencznie trenować) według harmonogramu i porozmawiać osobiście.