Judo - Warszawa (gdzie? student?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ponadto zdaje się, że zasadą AZSu jest możliwośc wybrania sobie dowolnego klubu uczelnianego, jeśli jest się członkiem Związku, , a Niedomagała i tak przyjmuje każdego.
Morya, w Copacabanie jest judo, prawda? więc jakieś podstawy chyba masz... choćby z opatrzenia się, jak chłopaki ćwiczą.
Napisano Ponad rok temu
ktoś tu się chyba głową z d... zamienił :roll:Nastula Fitnes Club Żoliborz, polecam!
;-)
Nie ujmując w niczym P.Nastuli, jego klub wogóle się nie liczy na mapie warszawskiego judo. nie tylko akademickiego, ale i wogóle. klub działa na zasadach rynkowych, stąd tam jest rekreacja za ciężkie pieniądze.
Napisano Ponad rok temu
możesz należeć do AZS-u każdej uczelni - jeżeli Cię zechcą. możesz również przynależeć do kilku AZS-ów z różnych uczelni jednocześnie, ale z innych dyscyplin.
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie odnosnie Karowej: czy Piotr Chełstowski nadal prowadzi tam treningi? Kiedys troche do niego chodzilem, ale czytajac posty nie mam pewnosci, ze nic sie nie zmienilo. Trenuje kilka lat aikido, i chcialem pochodzic troche na judo/jiu-jitsu, i szukam dla siebie miejsca w Warszawie.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ale oczywiście mogę o czymś nie wiedzieć... :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
We wtorki i czwartki o 20:15 prowadzi obecnie zajęcia trener Dłużniewski, przy czym nie ma żadnego problemu, jeśli się nic nie umie, trzeba tylko uprzednio zagadać. Chodziłem przez chwilę do tej grupy i chodziłbym dalej, gdyby nie specyficzne godziny pracy. W każdym razie polecam. Poza tym polecam oczywiście trenera Pacholaka (coś koło 17 zajęcia, ale za to cztery razy w tygodniu), tylko że to już wyższa szkoła jazdy jest. :twisted:P. Chełstowski prowadzil treningi na Karowej we wtorki i czwartki o 20:15, wiem ze prowadzil jeszcze zajecia przy Elektronowej (w WSUiB). To bylo ze 3 lata temu. Rozumiem, ze to juz historia. To kogo polecicie z obecnych instruktorow? Nie jestem studentem UW i interesuja mnie godziny wieczorne.
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za odp!
Pzdr
A
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
szukam klubu w częstochowie
- Ponad rok temu
-