Profesjonalna sekcja Thai Kick Boxing Łódź, Zapraszamy!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
... 5 sekcji Muay Thai...
Przepraszam, jakie osiągnięcia w Muay Thai ma Sirocco...ja w mojej ocenie sugerowalem sie osiagnieciami i iloscia sekcji, Sirocco ma swoja jakosc i klase...
 :roll:
  :roll:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ). W kicka napewno nie przoduja...Ja osobiscie nie darze sirocco sympatia jesli chodzi o poziom treningow (choc podobno w tym roku znaczaco sie on podniosl), mimo to doceniam i popieram starania sirocco w propagowaniu styli uderzanych
  ). W kicka napewno nie przoduja...Ja osobiscie nie darze sirocco sympatia jesli chodzi o poziom treningow (choc podobno w tym roku znaczaco sie on podniosl), mimo to doceniam i popieram starania sirocco w propagowaniu styli uderzanych  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

ale nurtuje mnie pytanie czemu wlasciwie bedac w zwiazku karate shidokan mozecie startowac w zawodach PZKB ?
   ale nurtuje mnie pytanie czemu wlasciwie bedac w zwiazku karate shidokan mozecie startowac w zawodach PZKB ?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zeby nie byc goło slownym:
§ 2
W zawodach sportowych PZK-b /mogą startować/ startują zawodnicy i zawodniczki spełniający poniższe warunki:
[...]
3.posiadają ważną licencję PZK-b;
4./potwierdzoną przynależność klubową/ należą do klubu członkowskiego PZK-b.
§ 35
1.zawodach mogą startować zawodnicy posiadający poniższe kategorie:
a/ kategoria D - otrzymuje ją zawodnik, który ukończył 18 rok życia i posiada 5 stopień szkoleniowy kick-boxing;
b/ kategoria C - otrzymuje ją zawodnik, który ukończył 18 rok życia, posiada minimum 4 stopień szkoleniowy kick-boxingu oraz wygrał 2 walki minimum 3-rundowe wg regulaminu full-contact lub low-kick;
c/ kategoria B - otrzymuje ją zawodnik, który wcześniej posiadał kategorię C posiada minimum 3 stopień szkoleniowy kick-boxing i wygrał minimum 6 walk 3-rundowych (łącznie 8 walk) wg regulaminu full-contact lub low-kick;
d/ kategoria A - otrzymuje ją zawodnik, który wcześniej posiadał kategorię B, posiada minimum 1 stopień szkoleniowy kick-boxing i wygrał minimum 8 walk 3-rundowych (łącznie 16 walk) wg regulaminu full-contact lub low-kick.
[...]
(pobrane z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] )
Moge sie mylic, jesli tak to tym bardziej prosze o wytlumaczenie :wink:
\
EDYTA: Wkradlo sie pare literowek

Napisano Ponad rok temu

Kto jest prawdziwym Muay Thai....Mój klub miał kilkakrotnie zaproszenia do walk MT w PZKB, natomiast ja pozostałem lojalny w stosunku do PZMT.Dopóki nie zarejestrują dyscypliny, a potem Związku MT ,będzie chaosik, no ale znając Polakow zawsze w tych 2 slowach Muay Thai będzie zamieszanie organizacyjne.Pozdrawiam
   Kto jest prawdziwym Muay Thai....Mój klub miał kilkakrotnie zaproszenia do walk MT w PZKB, natomiast ja pozostałem lojalny w stosunku do PZMT.Dopóki nie zarejestrują dyscypliny, a potem Związku MT ,będzie chaosik, no ale znając Polakow zawsze w tych 2 slowach Muay Thai będzie zamieszanie organizacyjne.Pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nasz mistrz,
 ciekawe co na to MISTRZ i na temat opini o PZKb
  ciekawe co na to MISTRZ i na temat opini o PZKbPodział my sztuka wy sport - to nawet mi się podoba tylko w takim razie musicie sie zarejestrować w ministerstwie Kultury a nie sportu. Poza tym Shidokan to akurat japonska sztuka walki więc możesz trochę przesadzać.
Odzyskanie rynku - to mi sie podoba. Bo faktycznie próbjesz go zagarnąc.
wielokrotne zaproszenie na MT:) strach ma wielkie oczy :twisted:
Wiesz mi iż w PZKb nie udawadnia kto jets prawdziwym Muaythai. Organizacji Muaythai jest kilkanaście. PZKb jedynie uwaza iż jej profesjonalne struktury są lepszym by prowadić sport kwalifikowanym. PZMT prowadzi Muaythai z tym nikt nie dyskutuje. Argument o kulturze o tradycji nie jest żadnym wobec MS. A tego uczepiłeś się ja..... Szanuje Tajlandczyków ale sport to sport
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Pedagog:
MT jest dla wszystkich takze, chyba okreslenia typu naszego mistrza Amnata, jak i pisanie ze PZKB organizuje gale by odzyskac rynek jest nie na miejscu :roll: Moim zdaniem bardzo dobrze ze walki sa otwarte bo moga sie mierzyc zawodnicy juz nei tylko roznych klubow PZKB ale i innych organizacji. Uwazam rowniez fakt Twojej "lojalnosci" wobec organizacji(mimo ze szlachetny) za niestety postepek bedacy wbrew "interesowi" zawodnikow :roll: Podobnie jak kickfan uwazam ze MT jest sportem w ktorym sie walczy oczywiscie mozna sie identyfikowac z kultura Tajow aczkolwiek uwazam ze nie jest to konieczne by walczyc w MT. Mimo roznicy naszych zdan szanuje Twoje zdanie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 SEKCJE MUAY THAI POZNAN !!!!! NAJLEPSZE I NAJCIEZSZE SEKCJE MUAY THAI POZNAN !!!!! NAJLEPSZE I NAJCIEZSZE- Ponad rok temu 
- 
			 Polak Interkontynentalnym Mistrzem Świata MuayThai WMC Polak Interkontynentalnym Mistrzem Świata MuayThai WMC- Ponad rok temu 
- 
			 Pytanie o Low-kick. Pytanie o Low-kick.- Ponad rok temu 
- 
			 SANDA (chińska wersja kick-boxingu) w Szczecinie SANDA (chińska wersja kick-boxingu) w Szczecinie- Ponad rok temu 
- 
			 Turniej w Norwegii (k-b / full contact) Turniej w Norwegii (k-b / full contact)- Ponad rok temu 
- 
			 Pytanie szczegółowe odnośnie Tajskiego boksu w Warszawie Pytanie szczegółowe odnośnie Tajskiego boksu w Warszawie- Ponad rok temu 
- 
			 EEG Głowy EEG Głowy- Ponad rok temu 
- 
			 MT Kunpoldam Szczecin reaktywacja MT Kunpoldam Szczecin reaktywacja- Ponad rok temu 
- 
			 Sekcje boksu w Poznaniu Sekcje boksu w Poznaniu- Ponad rok temu 
- 
			 Police - zmiana w treningach Police - zmiana w treningach- Ponad rok temu