Profesjonalna sekcja Thai Kick Boxing Łódź, Zapraszamy!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... 5 sekcji Muay Thai...
Przepraszam, jakie osiągnięcia w Muay Thai ma Sirocco :roll:...ja w mojej ocenie sugerowalem sie osiagnieciami i iloscia sekcji, Sirocco ma swoja jakosc i klase...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zeby nie byc goło slownym:
§ 2
W zawodach sportowych PZK-b /mogą startować/ startują zawodnicy i zawodniczki spełniający poniższe warunki:
[...]
3.posiadają ważną licencję PZK-b;
4./potwierdzoną przynależność klubową/ należą do klubu członkowskiego PZK-b.
§ 35
1.zawodach mogą startować zawodnicy posiadający poniższe kategorie:
a/ kategoria D - otrzymuje ją zawodnik, który ukończył 18 rok życia i posiada 5 stopień szkoleniowy kick-boxing;
b/ kategoria C - otrzymuje ją zawodnik, który ukończył 18 rok życia, posiada minimum 4 stopień szkoleniowy kick-boxingu oraz wygrał 2 walki minimum 3-rundowe wg regulaminu full-contact lub low-kick;
c/ kategoria B - otrzymuje ją zawodnik, który wcześniej posiadał kategorię C posiada minimum 3 stopień szkoleniowy kick-boxing i wygrał minimum 6 walk 3-rundowych (łącznie 8 walk) wg regulaminu full-contact lub low-kick;
d/ kategoria A - otrzymuje ją zawodnik, który wcześniej posiadał kategorię B, posiada minimum 1 stopień szkoleniowy kick-boxing i wygrał minimum 8 walk 3-rundowych (łącznie 16 walk) wg regulaminu full-contact lub low-kick.
[...]
(pobrane z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] )
Moge sie mylic, jesli tak to tym bardziej prosze o wytlumaczenie :wink:
\
EDYTA: Wkradlo sie pare literowek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nasz mistrz, ciekawe co na to MISTRZ i na temat opini o PZKb
Podział my sztuka wy sport - to nawet mi się podoba tylko w takim razie musicie sie zarejestrować w ministerstwie Kultury a nie sportu. Poza tym Shidokan to akurat japonska sztuka walki więc możesz trochę przesadzać.
Odzyskanie rynku - to mi sie podoba. Bo faktycznie próbjesz go zagarnąc.
wielokrotne zaproszenie na MT:) strach ma wielkie oczy :twisted:
Wiesz mi iż w PZKb nie udawadnia kto jets prawdziwym Muaythai. Organizacji Muaythai jest kilkanaście. PZKb jedynie uwaza iż jej profesjonalne struktury są lepszym by prowadić sport kwalifikowanym. PZMT prowadzi Muaythai z tym nikt nie dyskutuje. Argument o kulturze o tradycji nie jest żadnym wobec MS. A tego uczepiłeś się ja..... Szanuje Tajlandczyków ale sport to sport
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pedagog:
MT jest dla wszystkich takze, chyba okreslenia typu naszego mistrza Amnata, jak i pisanie ze PZKB organizuje gale by odzyskac rynek jest nie na miejscu :roll: Moim zdaniem bardzo dobrze ze walki sa otwarte bo moga sie mierzyc zawodnicy juz nei tylko roznych klubow PZKB ale i innych organizacji. Uwazam rowniez fakt Twojej "lojalnosci" wobec organizacji(mimo ze szlachetny) za niestety postepek bedacy wbrew "interesowi" zawodnikow :roll: Podobnie jak kickfan uwazam ze MT jest sportem w ktorym sie walczy oczywiscie mozna sie identyfikowac z kultura Tajow aczkolwiek uwazam ze nie jest to konieczne by walczyc w MT. Mimo roznicy naszych zdan szanuje Twoje zdanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SEKCJE MUAY THAI POZNAN !!!!! NAJLEPSZE I NAJCIEZSZE
- Ponad rok temu
-
Polak Interkontynentalnym Mistrzem Świata MuayThai WMC
- Ponad rok temu
-