Profesjonalna sekcja Thai Kick Boxing Łódź, Zapraszamy!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety nie będe mógł tam chodzić na dojechanie tam z drugiego końca miasta potrzebuje 1,5 godziny czyli po powrocie ze szkoły cały dzień mam z głowy :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cos w tym chyba jest, może nawet na pewno, ale...Tak poważnie to młodzież obecnie ma straszliwie roszczeniowe postawy. Dawno temu, za moich czasów też 3 razy w tygodniu przemierzałem 3/4 miasta i nie było zmiłowania, każdy trening to było święto i trzeba było na nim być. Ale cóż, czasy się zmieniły, postawy chyba też...
[Nie ma dobrze, nie można sobie tak bezkarnie na 'dzisiejszą młodzież' wrzucac.. ]
Dzisiaj ta aktywna część młodzieży tak zwanej ma sporo zajęć, róznych, i musi sie starać jak najsensowniej gospodarować czasem. Ja w liceum też chodziłam le wlazło i nie opuszczałam żadnego treningu (mimo, że ich godziny tez praktycznie rozkałdały mi cały dzień). Teraz zaczęłam się uczyć Zaangażowałm się trochę w inne aktywności. I już nie jest tak różowo...
Tak więc rozumiem rozterki kolegi valq'a.. (co nie znaczy, że się w autobusie uczyć nie da - trzeba tylko wywalczyc miejsce pod swietlówką :wink: )
(Z pozdrowieniami dla Internetowych Gburów (: )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SEKCJE MUAY THAI POZNAN !!!!! NAJLEPSZE I NAJCIEZSZE
- Ponad rok temu
-
Polak Interkontynentalnym Mistrzem Świata MuayThai WMC
- Ponad rok temu
-
Pytanie o Low-kick.
- Ponad rok temu