Profesjonalna sekcja Thai Kick Boxing Łódź, Zapraszamy!!!
Napisano Ponad rok temu
Szukasz treningów u doświadczonego trenera? Nic prostszego :-) Zapraszam Wszystkich w jego imieniu na nasze treningi, aby się przekonać że naprawdę posiada ogromną wiedzę i doświadczenie :-) na ul. Moniuszki 4a w budynku YMCA.
Rozkład treningów:
poniedziałek, środa, czwartek - 17.00 - 19.00
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szukasz treningów u doświadczonego trenera? Nic prostszego :-)
8O
Kazdy chyba musi byc doswiadczony aleeeee.... liczy sie reklama... nie !?!?! :roll:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szukasz treningów u doświadczonego trenera? Nic prostszego :-)
8O
Kazdy chyba musi byc doswiadczony aleeeee.... liczy sie reklama... nie !?!?! :roll:
Nie każdy musi byc doświadczony :-) ważne, zeby umiał nauczać , żeby potrafił "dotrzeć" do trenbujących. w przypadku mojego trenera występują obydwie te rzeczy:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to jesli chodzi o Łódź to ja zapraszam do klubu Sirocco, Jaracza 40 :twisted: wypasik 5 sal treningowych i ponad 5 sekcji Muay Thai, extra wyjazdy i ciuszki dla trenujacych 8) 8) 8) pozdro
Nie chodzi tu o to bys reklamowal sirroco temat dotyczy innej sekcji. Czekam dalej na odp na moje pytanko
Napisano Ponad rok temu
No to jesli chodzi o Łódź to ja zapraszam do klubu Sirocco, Jaracza 40 :twisted: wypasik 5 sal treningowych i ponad 5 sekcji Muay Thai, extra wyjazdy i ciuszki dla trenujacych 8) 8) 8) pozdro
nie chodzi o to ze dostajesz ciuszki tylko o jakos treningów zostawiam ją do głebokiego namysłu.
bez obrazy
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jeszce pytanie do tematu z kąd sie przenieśliście?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiesz to sie nie wypowiadaj a za reklamy dziekujemy mie nie obchodzi ilosc sal i kawiarni i napewno nie bede z tego powodu podejmowal tam treningu :roll: . Wrocmy do tematu przewodniego.Oprocz 5 "ladnych sal i ringu jeszcze kino i kawiarnia 8) 8) 8) ale wydaje mi sie ze jednak chodzilo o Muay Thai, choc nie wiem co to Thai Kickboxing ale ok, a co do MT na pewno jestesmy najlepsi w Łodzi i okolicach :twisted: :twisted: pozdroweczki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tematem przewodnim byl "thai kickboxing" a reklamowac nie musze tylko sie chwale, nie robisz łaski trenujac u nas, poza tym czepiasz sie niewlasciwych ludzi a odpowiedzi na temat swojego pytania nie dostales i raczej nie dostaniesz. Pozdro 8)
Temat przewodni to "Profesjonalna sekcja Thai Kick Boxing Łódź, Zapraszamy!!!" i wbrew pozorom nie chodzi o sirroco :roll: Nie chwal sie bo nie masz czym. Laske ? o co Ci chodzi czlowieku :roll: od Ciebie odpowiedzi napewno nie dostane wiec zamilcz albo wypowiedz sie na temat.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SEKCJE MUAY THAI POZNAN !!!!! NAJLEPSZE I NAJCIEZSZE
- Ponad rok temu
-
Polak Interkontynentalnym Mistrzem Świata MuayThai WMC
- Ponad rok temu
-
Pytanie o Low-kick.