Magligte resurection...
Napisano Ponad rok temu
II tu question - zna to ktos? Obilo sie o uszy chociazby? Jak swieci, jak dlugo? Bo ja jakos nie moge znalezc (druga strona medalu - po zmianie systemu w kompie nie udalo mi sie odzyskac 90% starych danych, w tym i przydatnych linkow)
Bo w sklepie cena takowego Mag'a na 3D juz z wmontowanym 3W LED to 74 eurasy i stwierdzilem, ze w zyciu tyle kasy za latarke nie dam (choc z drugiej strony, jak hipokryta, poluje na fenixa L2T, za 5950 eurowych cenciszczy :? , bo taniej nie widzialem), szczegolnie, ze znacznie korzystniej by wyszlo kupic np: "starego" Mag'a na np.: 3C i takowy sprzet i se go wlozyc wlasnorecznie (o ile firma nie zmienila czegos dodatkowo w body, w co watpie - no ale ja sie nie znam)
Cassini, Kaszu i reszta od Magow - wiecie cos?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tu masz teścik popularnego Minimaga. dalej biega na 2xAA, ale teraz ma 3.5H prawie do 50% i jest torchę większy...
I trochę technikaliów:
3W Minimag Kr Minimag
Throw: 1280 884
Overall: 2730 580
Runtime: 3h22' do 50% całk:3h45' 0h41' do 50% całkowity 5h31'
Cena LED'a 22USD w Stanach. Myślę że u nas nie powinna przekorczyć 100-120PLN.
Mam takie wrażenie że jest to zdecydowanie koniec ery latarek żarówkowych (przynajmniej w tym segmencie cenowym).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bawiłem sie taka u kumpla ... no musze powiedziec ze super :-) chyba sam sie skusze na takie cudo 2 stopnie regulacji skupienia swiatła ... no i cena chyba nie jest duza jak za taka latareczke :-) )
Napisano Ponad rok temu
Coś jak ze starych filmów sensacyjnych :wink:
Jestem przekonany, że znajdzie nabywców, bo są ludzie, którzy lubią takie klimaty.
Napisano Ponad rok temu
Wyglądem nie odstrasza, nie jes jakas szpetna ... poprostu klasyczna
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dział Tactical ma moderatora.
- Ponad rok temu
-
Potrzebuje rady co do latarki.
- Ponad rok temu
-
Traser vs. luminox final fight!
- Ponad rok temu
-
Duzy plecak
- Ponad rok temu
-
Pierwszy plecak
- Ponad rok temu
-
Czemu tu tak monotematycznie ?
- Ponad rok temu
-
Ciekawe jak...
- Ponad rok temu
-
Przetwornice do zasilania Luxeon 3W
- Ponad rok temu
-
Zegarek solidny i cenowo rozsądny poszukiwany
- Ponad rok temu
-
Jak przeprogramować HDS basic na Ultimate... DZIAŁA!!!
- Ponad rok temu