SPOILERY
Napisano Ponad rok temu
jest do obejrzenia na sherdogowym highlighcie z UFC w wykonaniu Garryego Goodridge'a w czarnym kimonieTak przy okazji... co to za chwyt CRUCIFIX 8O
generalnie polega na tym ze kolo lezy jakby wisial na krzyzu. jedna reke przytrzymuja zaplecione nogi trzymajacego a druga trzymaja rece trzymajacego
tak w skrocie. obejrzyj highlight to bedziesz wiedzial dokladnie
Napisano Ponad rok temu
no to wlasnie anaconda choke wykonane na Herringu, o korym wspomnial maciekkapec i to samo duszenie wykonal na jednym Japonczyku (nie pamietam jak sie nazywal). w kazdym badz razie oba duszenia nastapily w kolejnych rundach (1 i 2) GP wagi ciezkiej Pride.No nie uściśliłem, chodziło mi o duszenia rękoma.
a jesli chodzi o mata leo i reszte to sprawdz w fightfinderze na sherdogu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O ile dobrze pamietam kimono bylo granatowe. Czarny byl Goodridge .jest do obejrzenia na sherdogowym highlighcie z UFC w wykonaniu Garryego Goodridge'a w czarnym kimonie
Napisano Ponad rok temu
a co do krucyfiksu to myslalem ze to jest trzymanie zwykle. a tu prosze... dzwignia na kregoslup, nono... kto by pomyslal
Napisano Ponad rok temu
a co do krucyfiksu to myslalem ze to jest trzymanie zwykle. a tu prosze... dzwignia na kregoslup, nono... kto by pomyslal
sa dwie różne techniki o nazwie crucifix- jedna to faktycznie trzymanie (+ ew. duszenie) druga to dzwignia na kregosłup
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
normalnie kurde jestem internetowym wojownikiem
Napisano Ponad rok temu
Overeem moim zdaniem jest jednym z większych nieporozumień w Pride. Z większością dobrych zawodników przegrywa w poniżający sposób, a to, że Mino - typowy parterowiec - znokautował go w walce na pięści śmieszy mnie najbardziej. Pfff tez mi thai bokser. Może to przez tego zeza ;]Własnie oglądałem po raz kolejny walkę Arona vs Overeem i szkoda Alistaira. Wg mnie wygrałby z Aroną gdyby nie ta kontuzja kolana. Pierwsza akcja Overeema w stójce i ja zauważyłem przewage... ale nie ma się co martwić, rewanż będzie ekstra. Overee pojedzie tego palanta, ladnie walił w potylice młotkami i po przerwaniu walki jeszcze uderzył Overeema.
Napisano Ponad rok temu
a kiedy będzie? wiadomo coś może?ale nie ma się co martwić, rewanż będzie ekstra
ja to widze tak: w rewanżu wynik walki będzie taki sam tylko, że walka będzie dłuższa. hehe spekulacje jak przed wyborami
Overeem jest troche bezmyślny. Ma długaśne nogi to wziąłby się pełną gembą za parter tak jak robi z nich użytek choćby Anderson Silva
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przecież w MMA nie od wczoraj wiadomo, że jak nie ma sie opanowanego parteru to lepiej nie wychodzić na ring. Mirko może stanowić wyjątek ale on w parterze świetnie broni się nogami i do tego parteru nie jest łatwo go sprowadzić(ale nie o nim mowa).Oveerem ma doskonałe warunki fizyczne i rzekomo wywodzi sie z Kick Boxingu. Powinien brazylijczykowi łeb w stójce urwać
Jeśli zestawisz ze sobą uderzacza i gościa, który ma troche siły w łapkach(co z resztą było widać) i ma świetny parter to wynik w większości wypadków jest przesądzony. Overeem jest zbyt ograniczony w swoich umiejętnościach żeby coś osiągnąć. W walkach K-1, które widziałem(2) poszło mu zdecydowanie lepiej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pride Final Conflict Absolute 2006 - video
- Ponad rok temu
-
Wyniki ważenia przez PRIDE OW GP
- Ponad rok temu
-
Muza Mark Hunt
- Ponad rok temu