Gdzie to zglosic?
Napisano Ponad rok temu
mam dosc nietypowe pytanie. szukam forum na temat bezpieczenstwa gdzie mozna zglosic wystepowanie dosc osobliwych przypadkow.
moja ciocia spacerujac po swojej dzielnic spotkala sie juz 2x z jakimis zboczencami (nie doszlo do zadnej tragedii). komenda co prawda jest niedaleko, ale zwykly wstyd nie pozwala cioci sie z tym zglosic (wiem ze powinna go przelamac - ja na to nie wplyne). chcialbym (wlasciwie to moja ciocia chcialaby) jednak umiescic gdzies w internecie ostrzezenie tak zeby inni ludzie wiedzieli ze w tej okolicy cos takiego sie dzieje. najlepiej zeby takie forum czytala policja.
pozdrawiam;
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
witam.
mam dosc nietypowe pytanie. szukam forum na temat bezpieczenstwa gdzie mozna zglosic wystepowanie dosc osobliwych przypadkow.
przypomniało mi się, gdy znajoma zeznawała w sprawie "ataku" ekshibicjonisty na nią o policjant skomentował: "jest pani pierwszą kobietą, która patrzyła na jego twarz. Żadna inna pani nie potrafiła go opisać"
Napisano Ponad rok temu
owszem, ale chodzi o to zeby inni tez wiedzieli, ze w tej okolicy ktos taki grasuje. poza tym mial tam rowniez miejsce inny atak (juz bardziej "kontaktowy" - choc malo szkodliwy) rowniez na moja ciocie. chodzi wiec o to zeby ostrzec innych oraz zwrocic uwage policji na ten rewir. ona nie chce tam isc oficjalnie, a anonimowy telefon niczego nie zmieni albo przynajmniej malo.Możesz zadzwonić na policjie anonimowo, co za problem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takie forum dosc duzo ludzi czyta i w ten sposob dowie sie o tym wiecej ludzi niz z anonimowego telefonu do policji.
ps.
osobiscie jestem zdania, ze trzeba to zglosic oficjalnie i bez ogrodek - to da najwiecej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) kolo poligonow
2) niedaleko kosciola i firm Patron
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co byście zrobiły w takiej sytuacji
- Ponad rok temu
-
Która sie obroniła?
- Ponad rok temu
-
Zaginęła Joanna Surowiecka!
- Ponad rok temu
-
Najczęstsze błędy w szkoleniu kobiet
- Ponad rok temu
-
STREET FIGHTING SELF DEFENCE dla Kobiet WROCŁAW
- Ponad rok temu
-
Czy wasze mamy trenuja(trenowały) jakas sztuke walki ?
- Ponad rok temu
-
Samoobrona dla kobiet w Kielcach
- Ponad rok temu
-
Istota samoobrony według filozofii WSDP
- Ponad rok temu
-
Kobieta Master
- Ponad rok temu
-
SAMOOBRONA DLA KOBIET W SOSNOWCU