Fenix L2T Co wybrac???
Napisano Ponad rok temu
czy oplaca sie dokupic body na cr123 do fenixa????
Napisano Ponad rok temu
Słabsza moc ale mniejszy rozmiar - 1 wat w zupelnosci wystarcza na edc.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jesli mozna wiedziec to czym Harry zasilasz swojego fenixa ja zastanawiam sie nad body na cr123 powinna wtedy swiecic lepiej ale wolal bym jakies standardowe paluchy moze te 14500 czy jakos tak chodzi mi o te: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ale nie wiem czy nie sa dusze od zwyklych bo jakos dziwnie wygladaj na fotach i do tego ta ladowara [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] co o tym myslisz, czy nie kombinowac i kpic akumulatorki SANYO 2700 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ????
Mozna gdzies w polsce dostac body od l1t bo tez by sie przydalo.
Napisano Ponad rok temu
A jesli mozna wiedziec to czym Harry zasilasz swojego fenixa ja zastanawiam sie nad body na cr123 powinna wtedy swiecic lepiej ale wolal bym jakies standardowe paluchy moze te 14500 czy jakos tak chodzi mi o te: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ale nie wiem czy nie sa dusze od zwyklych bo jakos dziwnie wygladaj na fotach i do tego ta ladowara [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] co o tym myslisz, czy nie kombinowac i kupic akumulatorki SANYO 2700 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ????
Mozna gdzies w polsce dostac body od l1t bo tez by sie przydalo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BOSS - może poczytaj forum , poszukaj infa, a nie rzucasz gdzie możesz pytania itd
wybacz- zanim kupiłem L1T sporo poczytalem, sporo informacji wyszukałem i nie żałuję
chcesz powera- kup se aku samochodowe i wymontuj lampę z fury- uzywany zestaw tanio wyjdzie ;P
a Fenixy serii T, cóz-fajne- ino body nieosiągalne jak na razie (mam l1t i body l2t lub pod cr123 niet)
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, że QIII nie ma 75lm! Poczytaj sobie forum i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Używanie Google nie boli!!! :roll:
Napisano Ponad rok temu
a na wszystkie zadane przez ciebie pytania znajdziesz odpowiedzi w tym dziale w kilku tematach wcześniej
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale aluminium lotnicze i tokarze jeszcze w Polsce są? :wink:jeszcze nie ma body na CR123/CR2 do Feniksów L2T
Zawsze można dorobić i dać do anodyzowania, albo poanodyzować samemu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja długo nosiłem MiniMaga AAA i najpierw przesiadłem sie na LedLenser David 19, potem na Fenixa L1P, następnie na L1T i teraz czekam na L2T z dodatkowym body od wersji L1T
powiem tak -MiniMaglite to kaganek w porównaniu z Davidem czy Fenixem L1
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PROCA
- Ponad rok temu
-
Czy ktoś wie gdzie szyje plecaki: Camelback, Maxpedition
- Ponad rok temu
-