Wyjazd do Indii a odżywka
Napisano Ponad rok temu
Wybieram sie jesienia na miesiac do Indii i zastanawiam sie nad odzywka jako suplementem diety, ktora nie zawsze bedzie bogata (bywalo, ze mimo duzego wysilku nie mialem okazji na solidny obiad). Po miesiacu w Maroku schudlem ponad 6kg i wolalbym teraz tego uniknac, a pewnie duzo bede chodzil w upale z ciezkim plecakiem. Pomyslalem, ze szklanka odzywki rano (niekoniecznie codziennie) przed wysilkiem bedzie dobrym pomyslem. Co moglibyscie polecic? Myslalem o jakims gainerze np.:
OLIMP Profi Whey Mass 1200g
OLIMP Super Whey Gainer 4000 1400g
OLIMP Gain Bolic 6000 1000 g - folia
Potrzebuje ok 1000-1500g, najlepiej w torbie z zaciskiem ale jak nie to przesypie.
Napisano Ponad rok temu
pozdr :?
Napisano Ponad rok temu
raczej nie unikniesz chudniecia. w wiekszosci to i tak efekt zmiany flory bakteryjnej. Ja w indiach schudlem kolo 7 kilo w przeciagu 2.5 miesiaca! po pierwsze bylo tak goraco ze czasem nie dalo sie jesc a po drugie problemy zoladkowe dawaly o sobie znac z regularnoscia zegarka. moim zdaniem mozesz sobie darowac odzywke bo wiele ci nie pomoze a zainwestuj lepiej w smekte i wegiel !
w ktory region Indii walisz?? milej wyprawy! nie wiem co trenujesz ale rozwaz mozliwosc potrenowania sobie kalari ekstra sprawa naprawde polecam!
pozdr
rudolf
Napisano Ponad rok temu
Wiem ze i tak schudne ale czasem jest tak ze nie ma co do jedzenia kupic, a zamiast kaszek, ktorych mam serdecznie dosyc wole wziac gainera bo bardziej wydajny. Co do srodkow typu "srakostop" to zawsze mam ich po dostatkiem

Napisano Ponad rok temu
Dehli jest spoko ale poczujesz dokladnie co zanczy wielka aglomeracja w miliardowym panstwie! tlok duchota i hindusi natretni jak chyba nigdzie idziej! nie wiem czy miales juz do czynienia z natretnym mrowiem ktore parzy na ciebie jak na chodzaca skarbonke! przez pierszy tydzien bedzesz musial sie duzo nauczyc co znaczy stanowczosc i w niektorych wypadkach agresja!! nie bede ci dawal rad bo to straci swoj urok ale pewnosc siebie tam to dodatkowy atut! Polnoc podobno jest przesliczna, ja niestety widzialem cale polodnie a z polnocy tylko wielki trojkat agre, dehli, beejapore i do tego w wielkim biegu! na kalari mozna sie natknac w calych indiach ale oczywiscie najwiecej punktow jest w kerli tam gdzie podobno sie narodzilo! kurcze Stary mega podroz! trzymaj sie tam nie dawaj hindusom nabijac w balona! jak masz jakies pytania to wal jak w dym powiem co wiem!
narka!!
rudolf
Napisano Ponad rok temu
Natretow przecwiczylem w maroku, a wytrwali byli. Po arabskich zakupach nawet w polsce mam ochote sie targowac

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Skutki karate na www.[ciach].pl
- Ponad rok temu
-
drążek mocowany do ściany
- Ponad rok temu
-
MŚ w kosza w tv
- Ponad rok temu
-
Zmiana dyscypliny
- Ponad rok temu
-
Czy da się bez supelementów - rozważania filozoficzne ;)
- Ponad rok temu
-
plan na masę +pomoc
- Ponad rok temu
-
KRE-ALKALYN
- Ponad rok temu
-
Red Bull + alkohol
- Ponad rok temu
-
CZY WARTO ...