co wybrać?? PFA?PSA?CZY OSA??
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie takie jak w temacie.trenowałam w PFA i teraz chciałam zmienić sekcje i nie wiem czy szukać dalej w pfa czy to nie ma znaczenia.
Wiem ze wszystko zależy od senseia który prowadzi treningi ale wydaje mi sie ze najlepiej należeć do PFA jeśli sie myle to mnie poprawcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Staraj się raczej szukać klubu, w którym sposób trenowania Aikido będzie Ci odpowiadał.
Powodzenia :-)
Napisano Ponad rok temu
Duży na pewno może więcej. Indywidualny smak i jakość, jednak, jak słowo na 'i' wskazuje, zależy od poszczególnych ludzi, a nie od parasola, pod którym stoją. Im większy parasol, tym większa szansa, że wśród wielu sobie podobnych znajdzie się większa ilość indywidualistów.Pewnie, duży może więcej. Ale z drugiej strony, w przemysłowej produkcji łatwo stracić indywidulany smak i jakość...
Napisano Ponad rok temu
O to to!!!W obrębie każdej organizacji Aikido znajdziesz kluby różniące się intensywnością, podejściem i metodyką treningu.
Staraj się raczej szukać klubu, w którym sposób trenowania Aikido będzie Ci odpowiadał.
Powodzenia :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. Powiedzmy, że jestem nieco bardziej obiektywny niż przedmówca, z racji tego, że od Opola jestem dość daleko ;-)
Napisano Ponad rok temu
Mógłby być zatytułowany np. tak:
(Rysunek ściągnięty z ukraińskiego aikiportalu)
Pozdrówka, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
Powiedzmy od 1 do 10
obrazek świetny...
Napisano Ponad rok temu
Tak, tak, koniecznie! Ale najpierw przez 8 ekranów będziemy udowadniać, która organizacja jest bardziej mojsza i wyliczać ich szefom śliwki w beretach, za które kupili swoje dany :wink:To może trenerom będziemy od razu nadawać punkty
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie dla orłów
- Ponad rok temu
-
Co polecacie
- Ponad rok temu
-
Krotki dystans
- Ponad rok temu