Koncentracja i energia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guarana 400mg
Korean Ginseng 40mg
American Ginseng 40mg
Siberian Ginseng 40mg
daje dobrego kopa i niezla wytrzymalosc na treningach tyle ze trzeba brac dobre 40 minut przed wysilkiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok jeszcze jakieś opcje co do rozjaśnienia umysłu, pałera do treningu i czegoś przeciw senności??
Napisano Ponad rok temu
A myslisz ze jak zaczniesz pracowac to bedziesz mial czas na sjeste po obiedzie?? 8O :? Czasy komuny sie skonczyly, pracodawca wycisnie z ciebie 10 razy wiecej niz studia. Do tego dojdzie zona oraz dzieci, tak ci dadza czadu, ze wieczorem nie bedziesz pamietal jak sie nazywasz A tu jeszcze trzeba isc na trening.bo na studiach nie ma czasu na spanie po obiedzie, bo prawie co chwile łąpie mnie znużenie treningiem w domu a jak pije coś z energy to od razu znużenie przechodzi i chce sie ćwiczyć
Jakie wtedy srodki bedziesz bral, zeby jako stary dziad sprostac mlodym wilkom w pelni formy?
Takie sa skutki oszukiwania sie za pomoca chemii....
Napisano Ponad rok temu
drugą po południu
browarek przed treningiem uspokaja rozdygotane serce :?
pomaga się rozciągnąć, dodaje agresji, wyostrza wzrok itd.
browarek po treningu z Mistrzem - omówienie technik 8)
korporacyjny lifestyle, i zero chemii
Napisano Ponad rok temu
A myslisz ze jak zaczniesz pracowac to bedziesz mial czas na sjeste po obiedzie?? Shocked Confused Czasy komuny sie skonczyly, pracodawca wycisnie z ciebie 10 razy wiecej niz studia. Do tego dojdzie zona oraz dzieci, tak ci dadza czadu, ze wieczorem nie bedziesz pamietal jak sie nazywasz Smile A tu jeszcze trzeba isc na trening. Embarassed
Jakie wtedy srodki bedziesz bral, zeby jako stary dziad sprostac mlodym wilkom w pelni formy?
mniejsza z tym co wtedy będę robił narazie jest teraz i pytam o coś co mi pomoże teraz a nie co będzie za 10 lat. Zresztą wtedy będzie o tyle łatwiej że przychodząc do domu z pracy wiele do roboty nie będe miał teraz przychodząc z zajęć poza treningiem jest jeszcze nauka o melanżach nie wspomnę
Napisano Ponad rok temu
Postaram się ograniczyć kawowy maraton, ale zwłaszcza w 2 pierwsze dni po weekendzie nie daje się inaczej.zlooo
serio tak robisz?
A treningi i piwo to 2 razy w tygodniu, nie codziennie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(Zresztą 1 piwo ... nie przesadzaj z tym zwrotem "po alkoholu".)
Gorzej z psyche. Ze smutkiem to przyznaję, ale jeżeli będę kiedyś musiał się bić ze smutną młodzieżą z biednych dzielnic - dużo lepiej dla mnie abym był na lekkim rauszu. Wtedy jest inne podejście, robi się a nie myśli ... za dużo myśli ...
Napisano Ponad rok temu
co do psyche, to ja jesli kiedykolwiek bede sie musial ogole bic to nie wiem co bedzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Problem: Łydki
- Ponad rok temu
-
hmb +....
- Ponad rok temu
-
Nastawianie palca
- Ponad rok temu
-
Nastawianie palca
- Ponad rok temu
-
Rehabilitacja po rekonstrukcji wiązadła...
- Ponad rok temu
-
Spozywanie surowego mięsa
- Ponad rok temu
-
Mięśnie brzucha
- Ponad rok temu
-
Książka
- Ponad rok temu
-
silownia czy basen?