Powód treningów karate.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poszukaj,poczytaj,a zanim to Twoje Karate "zadziała" na ulicy, to jeszcze duuuużo czasu Ci potrzeba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem nowy na forum. Pomyslałem że można spytać. Co do ulicy to wiem, że do skuteczności jeszcze daleka droga...
prosze daruj sobie... niech moderatorzyu tu obecni zrobia specjalny podwieszany temat, dla poczatkujacych karatekow zaczynajacych pisac na tym forum.
Nie mam sily juz czytac tych bzdur, o skutecznosci, o lepszosci mojego stylu, o walce z kilkoma przeciwnikami, o walce z uzbrojonym przeciwnikiem... Prosze :wink:
Kabutosan nic do ciebie osobiscie nie mam, ale zadna sztuka walki, ani sport nie da ci "skutecznosci" w realnej samoobronie(bo rozumiem ze po to cwiczysz), jestes poprostu kropla ktora przelala poziom mojej tolerancji dla tego typu tematow. Ja tez zaczelem z tego powodu co ty, lecz po paru treningach skumalem ze to nie tedy droga. Dla mnie to tylko sport, dla nie ktorych styl zycia i tez moge to pojac. Ale cwiczyc po to zeby wygrywac uliczne bojki?? to czyste oszolomstwo. Kup se bron, poprzestrzelaj przeciwnikowi nogi i zbutuj. Zero ryzyka porazki, a strzelnica i instruktor beda cie kosztowaly mniej bolu i pieniedzy niz trening sw. Pozdro i trzymaj sie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem dla Ciebie burakiem? przecież mnie nie znasz...a tak jednoznacznie określasz
to ja mam teraz propozycje do Moderatora:
a może jakaś kara za takie traktowanie współużytkowników Vortalu????
Napisano Ponad rok temu
Wszędzie tylko widzicie oftopowanie, ciągle każecie używać wyszukiwarki, nie podobają wam się nowe tematy, ale archeologia też jest niedobra (NB. te dwa ostatnie stanowiska są w sprzeczności).
Zastanówcie się nad sobą, forum jest po to by gadać, także z nowicjuszami.
Akurat w dziale Karate ruch nie jest tak wielki jak w knajpie czy ulicy i nie widzę tu konieczności ciągłego "sprzątania".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nigdy nie powiedziałem że ćwicze karate by byc tzw. kozakiem na ulicy. Nigdy nie szukałem kłopotów, to one mnie jakims cudem znajdują. Dzieki karate nabieram pewności siebie, odwagi i sprawności fizycznej. Nigdy sie nie zgodze sie, że karate powinno być traktowane tylko pod kątem sportu. To jest bescelowe. Nie twierdze, że sport sam w sobie jest zły(wrecz przeciwnie). Karate to cos wiecej... Ale jako nowicjusz mało mam do powiedzenia. :?
Napisano Ponad rok temu
Pare zdań to pana marjana:
Nigdy nie powiedziałem że ćwicze karate by byc tzw. kozakiem na ulicy. Nigdy nie szukałem kłopotów, to one mnie jakims cudem znajdują. Dzieki karate nabieram pewności siebie, odwagi i sprawności fizycznej. Nigdy sie nie zgodze sie, że karate powinno być traktowane tylko pod kątem sportu. To jest bescelowe. Nie twierdze, że sport sam w sobie jest zły(wrecz przeciwnie). Karate to cos wiecej... Ale jako nowicjusz mało mam do powiedzenia. :?
to jak powinno byc traktowane? co to jest to cos wiecej wedlug ciebie?
Napisano Ponad rok temu
Kabutosan, nie miałem zamiaru w jakikolwiek sposób Cię "dołować",czy traktować jako "nowego".Też zaczynałem jakis czas temu.Ale jakbyś poszukał to znalazł byś mnóstwo podobnych twojemu tematów.Wałkuje sie to co jakis czas.Ale ktoś,kto raz wyraził swoją opinię na ten temat,raczej nie będzie chciał kolejny raz zaczynać od początku...
"Pan marjan" zagaił do Ciebie pomimo wcześniejszego podejścia do tematu,masz więc okazję pokazać na ile jesteś w temat zaangażowany.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
>>>>>> K Y O K U S H I N <<<
- Ponad rok temu
-
Giro pracuje!
- Ponad rok temu
-
Wiek a zawody?
- Ponad rok temu
-
treningi karate w krak. wakacje
- Ponad rok temu
-
Kekomi a keage roznice w wykonaniu ?
- Ponad rok temu
-
Karate (w trojmiescie) cwiczenia, pomoc!
- Ponad rok temu
-
KARATE W CHRABSTWIE KENT
- Ponad rok temu
-
Brasilian Kick
- Ponad rok temu
-
ciekawe artykuly
- Ponad rok temu
-
Kumite w shotokanie