plecak Arizzon Wolverine - prośba o opinię
Napisano Ponad rok temu
Otóż obserwuję już od pewnego czasu dyskusje, o tej marce i o nowych ich produktach. Wszystko fajnie ale brakuje mi tu opinii tych, którzy są już właścicielami tych plecaków.
Moja prośba do posiadaczy Arizzon Wolverine o przedstawienie Waszej opinii o tym produkcie.
Kosztują więcej niż inne plecaki , to jestem w stanie zaakceptować pod warunkiem , że są rzeczywiście lepsze , a jeżeli tak to w czym przejawia sie ich wyższość ?
Dziekuję za pomoc bo nie chce wtopić kasy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_kapral napisał
przejżyj pare topiców wstecz, są dosyć rozwinięte watki dot. tych plecaków.
Przeglądałem i dlatego się nad nim zastanawiam, ale nie znalazłem opinii faktycznych posiadaczy tych plecaków. Co z tego, że Arizzon inicjuje dyskusę o nowych modelach i jest otwarta na sugestie użytkowników. Mnie interesuje jakość tych plecaków dziś, a nie z lat....
Napisano Ponad rok temu
Kupiłem Wolverina chyba w październiku zeszłego roku. Od tego czasu dostał juz kilka razy dobry wycisk i w najmniejszym stopniu mnie nie zawiódł.
Dwie rzeczy które mogę o nim powiedzieć to :
1. bardzo wygodny system nośny, w pełni regulowany (ale to juz chyba standard w plecakach za takie pieniądze).
2. tak wykonanego plecaka to jeszcze nie miałem, specjalne wzmocnione szwy wszędzie tam gdzie być powinny i również tam gdzie ja się ich nie spodziewałem.
3. miały być dwie cechy - jest jeszce jedna - jest przemyślany w najdrobniejszych szczegółach jeśli chodzi o jego funkcjonalność.
O materiałach nie wspomnę. W tym plecaku nie mam żadnych kompromisów typu: trochę niższa jakość jakiegoś elementu aby zbić cenę. Na moje wart jest każdej wydanej na niego złotówki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_cynik napisał
Do sierpnia to czekać nie mogę, potrzebny mi dobry plecak na koniec czerwca.Katuje go w tym roku az iskry leca. Polecam. Na poczatek sierpnia szykuje wieksza recenzje.
Może chociaż w skrócie określisz czy jesteś z niego zadowolony czy to lipa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
kurtka 3 in 1 firmy 5.11
- Ponad rok temu
-
Taktyczny sprzęt laika :-)
- Ponad rok temu
-
Dlaczego latarka na ramieniu?