plecak Arizzon Wolverine - prośba o opinię
Napisano Ponad rok temu
Otóż obserwuję już od pewnego czasu dyskusje, o tej marce i o nowych ich produktach. Wszystko fajnie ale brakuje mi tu opinii tych, którzy są już właścicielami tych plecaków.
Moja prośba do posiadaczy Arizzon Wolverine o przedstawienie Waszej opinii o tym produkcie.
Kosztują więcej niż inne plecaki , to jestem w stanie zaakceptować pod warunkiem , że są rzeczywiście lepsze , a jeżeli tak to w czym przejawia sie ich wyższość ?
Dziekuję za pomoc bo nie chce wtopić kasy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przejżyj pare topiców wstecz, są dosyć rozwinięte watki dot. tych plecaków.
Przeglądałem i dlatego się nad nim zastanawiam, ale nie znalazłem opinii faktycznych posiadaczy tych plecaków. Co z tego, że Arizzon inicjuje dyskusę o nowych modelach i jest otwarta na sugestie użytkowników. Mnie interesuje jakość tych plecaków dziś, a nie z lat....
Napisano Ponad rok temu
Kupiłem Wolverina chyba w październiku zeszłego roku. Od tego czasu dostał juz kilka razy dobry wycisk i w najmniejszym stopniu mnie nie zawiódł.
Dwie rzeczy które mogę o nim powiedzieć to :
1. bardzo wygodny system nośny, w pełni regulowany (ale to juz chyba standard w plecakach za takie pieniądze).
2. tak wykonanego plecaka to jeszcze nie miałem, specjalne wzmocnione szwy wszędzie tam gdzie być powinny i również tam gdzie ja się ich nie spodziewałem.
3. miały być dwie cechy - jest jeszce jedna - jest przemyślany w najdrobniejszych szczegółach jeśli chodzi o jego funkcjonalność.
O materiałach nie wspomnę. W tym plecaku nie mam żadnych kompromisów typu: trochę niższa jakość jakiegoś elementu aby zbić cenę. Na moje wart jest każdej wydanej na niego złotówki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do sierpnia to czekać nie mogę, potrzebny mi dobry plecak na koniec czerwca.Katuje go w tym roku az iskry leca. Polecam. Na poczatek sierpnia szykuje wieksza recenzje.
Może chociaż w skrócie określisz czy jesteś z niego zadowolony czy to lipa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kurtka 3 in 1 firmy 5.11
- Ponad rok temu
-
Taktyczny sprzęt laika :-)
- Ponad rok temu
-
Dlaczego latarka na ramieniu?
- Ponad rok temu