Zastanawiam sie ostatnio nad dodaniem do moich treningow rowerowych napojow energetycznych. Wiem, ze jest ich w *uja , moze i wiecej...Takze jakie proponujecie z dostepnych w zwyczajnych sklepach? Czemu Redbull dodaje skrzydel
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siemanko :-)
Zastanawiam sie ostatnio nad dodaniem do moich treningow rowerowych napojow energetycznych. Wiem, ze jest ich w *uja , moze i wiecej...Takze jakie proponujecie z dostepnych w zwyczajnych sklepach? Czemu Redbull dodaje skrzydeli jest tak niemilosiernie drogi w porownaniu z innymi tego typu drinkami? I jeszcze jedno najwazniejsze chyba pytanie....jaka jest roznica miedzy napojami energetycznymi, a izotronikami? Czyli czym sie rozni redbull od isostara?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
redbul jest drogi bo dziala i nie jest gownem jak inne takie napoje
A ile powinno sie tego pic w czasie jazdy ok. godziny na rowerze?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jakie?? chgetnie wyprobujeale jest pare lepszych od redbulla
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sklepach często też trafiam na Ice Bulla albo Ice Coola, już nie pamiętam. Jak się otworzy to on tak strasznie śmierdzi, że już wolę redbulle pić. Po nich też w zasadzie nie mam żadnych niepotrzebnych "niepokoi" żołądkowych na drugi dzień, a po innych produktach tego typu, zdarzało się, ale może to tylko kwestia przyzwyczajenia.i jest tak niemilosiernie drogi w porownaniu z innymi tego typu drinkami?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zamiast wydawac kupe kasy na takie gowna lepiej zainwestowac w B12 w aptece za ~25 zl (100 tabletek - 1 dziennie)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu