Taktyczny sprzęt laika :-)
Napisano Ponad rok temu
Benchmade Pika
Mój pierwszy porządny nożyk, od niego zaczęła sie moja przygoda z tą strona i gadzeto-mania :-) Szukałem noża i pytałem chłopaków z tej strony ktory noz z militari.pl bodajze wybrac i odradzili mi lipne, i tak zakupilem moj pierwszy nozyk z prawdziwego zdarzenia
LEkki miesci sie w spodniach, pizze spokojnie nim przyrzadzimy ) czy utniemy spodnie z dlugich na krotkie bo i takie rzeczy robilem )
Inova X1
Najwpierw w moje rece trafila X5 swietna latarka lecz baterie CR123 i jej nie male rozmiary sparwily iz zakupilem X1 i to byl strzal w dziesiatke latareczka malutka, trwala, wodoszczelna. o bardzooo mocnym jak na jej rozmiary snopie swiatla sprawila iz sie z nia nie rozstaje i nie szukam innych Jak dla mnie rewelacja jest ta latarka.
GULWATCHES A-40
Zegarek w pol nurkowy, windsurfingowy o wzmacnianej kopercie jeszcze za bardzo sie nie przekonalem o jego wytrzymalosci bo mam go dopiero z miesiac, malo znana firma GUL. quatrz na mechanizmie miyoty.
Jesli by ktos mial jakies info, uzywal, na temat gula bardzo bym prosil, szczegolnie jak sprawuje sie jego wodoszczelnosc. 10 ATM
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozna wiedziec czy w polsce go kupiles, a jesli tak to gdzie?
Napisano Ponad rok temu
moj kosztowal 300 zl
Napisano Ponad rok temu
ale 500 to rzeczywiscie mozna miec cos innego
dzieki za info
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"..od biedy można już coś z trytem sobie zapodać.."
Co to jest tryt? bo jesli tytan to odpada zegarki tytanowe wogole mnie nie interesuja. gdyz tytan podobno dziadzeieje, i ta jego dziwna lekkosc jak by sie nosilo blache ze stadionu 10 lecia :-D
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dlaczego latarka na ramieniu?
- Ponad rok temu
-
HDS ponizej 100$
- Ponad rok temu
-
Nuwai X-1
- Ponad rok temu
-
FatBoy...
- Ponad rok temu
-
FatBoy...
- Ponad rok temu
-
FatBoy...
- Ponad rok temu
-
Plecak o konkretnym ksztalcie/wygladzie poszukiwany
- Ponad rok temu
-
SF KL3 gen.2 na VG FB2 z EC Bezel Adapter
- Ponad rok temu
-
Inova 24/7 Smart Bright Multifunction LED
- Ponad rok temu
-
EDC latarka z taktycznym zacięciem/mocnym pier...
- Ponad rok temu