tylko noś to na codzień a do tego poświeć se w pokoju gdzie śpia silniejssi od ciebie ...kaza latarka ma swoje zadania wieć hdsik nie blado tylko do innych zadań...mówie tak bo własnie hdsa kupiiłem i prosze mi tu go nie obrażaćhds'ik blado ojjj blado
Stare nowe latarki i kilka news-ow :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HDS napewno slabiej nie swieci tylko ma slabiej skupiona wiazkehej ja tez mam hds, nic zlego o nim nie powiem, najwyzej tyle ze troche bladziej swieci a pozatym to fajny sprzecik i tak jak mowisz do innych zastosowan...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jest tez juz test civictor1
poczekam az ten drugi zostanie zaktualizowany o wykres pracy na akku ni-mh bo cos mi sie zdaje ze wtedy charakterystyka bedzie plaska
Napisano Ponad rok temu
E1
dioda 5mm,moc 12lumenow,czas pracy 3godziny,zasilanie 1xAAA
Dla mnie ciekawa alternatywa dla arc-aaa premium
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i cena...ponizej 30$
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
adiblue: jak się porównuje zasięg KL3 do p60? Lepszy jest, czy jednak żarnik wygrywa?
Napisano Ponad rok temu
Żebyś jeszcze nie musiał tego faktycznie robić, bo obietnic dawanych publicznie należy dotrzymywać :wink:Niech mi zrobią taktyczny szperacz na 18650/2xr123 z parametrami zbliżonymi do KL3 (albo mocniejszy), za mniej niż 100USD to im zrobię chińską laskę :wink:
Myślę, że goście doskonale czują zapotrzebowanie na rynku, więc wcale zdziwiony bym nie był, gdyby zrobili i to.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
E1 najprawdopodobniej ma diode Nichia Rigel a nie jak domniemywalem(nie tylko ja,ale i cale CPF :wink: )dioda nichia cs.
Troche zdjec E1 i runtime
zdjecia - uzytkownik Chao z CPF
porownanie z arc aaa
porownanie beamow polewej E1,po prawej arc aaa p
jeszcze dwa zdjecia beamow
E1
arc
runtime
tutaj link do calego watku
Napisano Ponad rok temu
z info jakie udalo mi sie zdobyc takie cus nie istnieje i nie bedzie istniec.Byly ponoc pojedyncze sztuki ktore zostaly wypuszczone na rynek,ale cos musialo pojsc z nimi nie tak bo producent wycofal sie z produkcji,a wplacone "prepay"zostaly zwrocone klientom.Tyle wiem z CPF.A wiecej szczegolow moze bedzie mial ktos inny.ja bardzo przepraszam ale czy ktoś wie ile i gdzie kosztuje HDS 85 ??? jest juz to cholerstwo w sprzedazy ?
Napisano Ponad rok temu
pare miesiecy temu mieli wznowic produkcje U85 i U85GT, ale ostatecznie modele U85 nie pojawily sie na rynku... najprawdopodobniej problemem byla z selekcja luxeonow o tak dobrych parametrach, co widocznie nie bylo zbyt oplacalne dla producenta, chociaz nie zdziwie sie jak zostanie wypuszczona krotka seria, tak jak w przypadku 'body' 18650 dla HDS'a w ilosci 100 szt.z info jakie udalo mi sie zdobyc takie cus nie istnieje i nie bedzie istniec.Byly ponoc pojedyncze sztuki ktore zostaly wypuszczone na rynek,ale cos musialo pojsc z nimi nie tak bo producent wycofal sie z produkcji,a wplacone "prepay"zostaly zwrocone klientom.Tyle wiem z CPF.A wiecej szczegolow moze bedzie mial ktos inny.ja bardzo przepraszam ale czy ktoś wie ile i gdzie kosztuje HDS 85 ??? jest juz to cholerstwo w sprzedazy ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
42 a 60... roznica bedzie zauwazalna przy pezposrednim porownaniu na bialej scianie, ale w "terenie" juz niewielka... ponoc wersje "B" daja sie przeprogramowac do "U" tylko przy uzyciu kciuka... ciekawe czy to prawda?no to teraz nie wiem czy opłaca sie wymienić 42 na 60....bo na 85 pewnie tak...
Napisano Ponad rok temu
Wygląda na to, że E1 trochę lepiej świeci...Troche zdjec E1 i runtime
zdjecia - uzytkownik Chao z CPF
porownanie z arc aaa
Napisano Ponad rok temu
Cosik mi to przypomina mojego Nuwai TM-301X-3. Pewnie ten sam tajwański producent.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Inova X1 czy Gerber Infinity Ultra?
- Ponad rok temu
-
[S]Fenix L1P nówka/prawie/ ale dwa tryby świecenia!!!!
- Ponad rok temu
-
LED LENSER DAVID 19 - wylana bateria ...
- Ponad rok temu
-
Która Inova?
- Ponad rok temu
-
LED LENSER DAVID 19-POMIARY
- Ponad rok temu
-
Latarkowe majsterkowanie
- Ponad rok temu
-
WALTHER COMPACT TACTICAL LED