Stare nowe latarki i kilka news-ow :)
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie ciekawy design. Trudno ocenić czy to konkurencja dla Fenix-a bez oceny jakości regulatora.
Napisano Ponad rok temu
W każdym razie by coś powiedzieć trzeba je obydwie porównać.
Napisano Ponad rok temu
L1S,L2S - z danych na stronie producenta to latarki bedace rozwojowymi modelami L1P i L2P
Dioda 1W,identyczne parametry jak w starszych modelach.Roznica polega na dodaniu drugiego poziomu mocy(podobnie jak wmodelach L...T)oraz zmianie body na podobne do tego z modelu L2T.Dostepna w czarnym kolorze.Atrakcyjne sa ceny nowych latarek - o okolo 10$ nizsze od analogicznych modeli L...T!
Zwlaszcza model L2S moze sporo namieszac bo L2P niczego nie brakowalo poza wlasnie dwoma poziomami mocy.Teraz mamy juz dwa poziomy i od razu nowego typu obudowe
Bardzo ciekawie prezentuje sie takze L1S - rowniez ona doczekala sie nowej obudowy(L1T miala jeszcze obudowe taka sama jak w modelu L1P,w L1S body wyglada jak uciete w polowie body L2T i pod katem ergonomii to moze byc strzal w dziesiatke-bede wiedzial napewno jak dojdzie paczka z fenix-store )
Kolejna nowoscia jest model E0
Latarka bazuje na diodzie 5mm nichia,brak reflektora i szkla,konstrukcja podobna do arc-aaa gdzie funkcje refloktora pelni wypolerowana odpowiednio uksztaltowana czesc obudowy w ktorej osadzona jest dioda.Kolory natural i czarna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ceny tez sa kuszace:
Fenix L1S cena 130 pln
Fenix L2S cena 138 pln
Fenix E0 cena 80 pln
Napisano Ponad rok temu
bede mial te latarki wczesniej u siebie w domu (leca GPM - beda u mnie za 8dni:) )
Napisano Ponad rok temu
Jest nowy model MiniMag Led z 3W dioda.Latarka od podstaw zbudowana jako led.Mamy wiec glebszy odblysnik przystosowany wlasnie do technologii promiennikow ledowych.Zapraszam do lektury testu zamieszczonego na mojej ulubionej latarkowej stronce :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
No i cena....niespelna 22$!To przy dobrych wiatrach cena w polskich sklepach nie powinna przekroczyc 120-150PLN nie mowiac o imporcie indywidualnym
Fakt,jest sporo lepszych latarek na rynku,ale...no wlasnie-tu mamy zmienne skupienie wiazki(calkiem niezla regulacja,a przy tym przyzwoite sa efekty tej regulacji).Rozmiary troche duze,waga tez,regulacja mocy taka sobie,ale....no wlasnie-za ta cene owe braki zchodza na margines tak jak slabej jakosci powloka.Poza tym przy dosc duzej mocy wyjsciowej calkiem dlugo swieci.Wedlug mnie to bedzie hit tego roku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Inova X1 czy Gerber Infinity Ultra?
- Ponad rok temu
-
[S]Fenix L1P nówka/prawie/ ale dwa tryby świecenia!!!!
- Ponad rok temu
-
LED LENSER DAVID 19 - wylana bateria ...
- Ponad rok temu
-
Która Inova?
- Ponad rok temu
-
LED LENSER DAVID 19-POMIARY
- Ponad rok temu
-
Latarkowe majsterkowanie
- Ponad rok temu
-
WALTHER COMPACT TACTICAL LED