Pompki w podporze tyłem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W dzisiejszych czasach technika poszla bardzo w górę i duzy odsetek ludzi posiada aparaty cyfrowe ,kamery etc. Dlatego wlasnie zwracam sie z prosba do pozostalych budowiczow o zrobienie takiego mini foto-roportazu dotyczącego poprawnego wykonywania pompek.Podobno rozny rozstaw rąk(rozne ulozenie) dziala na rozne partie miesni (triceps,klata). Tak wiec czy bylby ktos na tyle mily i jelsi nie robilby zdjec to opisalby te sposoby wykonywania popmek?
Dodam tylko ze nie znalazlem nic ciekawego w google
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam niedawno zaczołmećwiczyć na siłowni i dzisiaj z namowom znajomego zaczołem robić właśnie Pompki w podporze tyłem z dodatkowym obcionrzeniem około 40 kilo podobno dajom dobre efekty na triceps ale po kilku powturzeniah miałem uczucie jak by mi wszystkie mieńśnie w renkah penkały na kawałki mam nastempujonce pytanie czy to przy tym ćwiczeniu normalne uczucie?? Jakie jest prawdopodobieństwo rze se mieńśnie ponadrywam iczy te ćwiczenie wogule coś daje??
Nie bierze się takiego obciążenia jak kolega, tylko takie, jak pozwoli Ci wykonać zamierzoną ilość powtórzeń, z zamierzonym zapasem i bez niezamierzonego bólu/cierpienia. Wbrew pozorom do dobrych ćwiczeń głowa też się przydaje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skrzywienie kręgosłupa a brzuch
- Ponad rok temu
-
tłuszcz na biodrach
- Ponad rok temu