Walka Klitschko vs. Byrd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z dokładnością szwajcarskiego zegarmistrza chodziła lewa ręka Wladimira. Byrd zapuścił korzenie w ringu, a przy zasięgu rąk ukraińskiego pięściarza brak odskoków i uników z odchyłem do tyłu to wydanie na siebie wyroku. Myślę, że TKO w siódmej rundzie (prawy prosty, prawy sierp) był kwestią czasu w tej walce po tym jak Byrd leżał już wcześniej na deskach po lewym-prawym prostym Klitschki. Chociaż walka w zasadzie była monologiem Wladimira, bo Byrd nie miał pomysłu na przejście do półdystansu i zadania celnych ciosów, to miło było popatrzeć.
fajnie fajnie, ale na przyszlosc jak masz zamiar opisac jakas walke, albo podac wynik to pisz w nazwie tematu "SPOILER". nie wszyscy siedza po nocach zeby gale zobaczyc :wink:
Napisano Ponad rok temu
 z tego co wiem TVN robił podobno jakąś powtórkę w niedzielę o bardziej ludzkiej godzinie. Dzięki  :wink:
   z tego co wiem TVN robił podobno jakąś powtórkę w niedzielę o bardziej ludzkiej godzinie. Dzięki  :wink:

Napisano Ponad rok temu
dokładnie, ale do niedawna jako rusek
.......... coś Ci się pomyliło, jakby "odrobinę"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Czarny pas w Muay Thai ? Czarny pas w Muay Thai ?- Ponad rok temu 
- 
			 Mocowanie worka? Mocowanie worka?- Ponad rok temu 
- 
			 Muay Thai + Boks Muay Thai + Boks- Ponad rok temu 
- 
			 Jakie ułożenie stóp ?? Jakie ułożenie stóp ??- Ponad rok temu 
- 
			 Różnice między Kickboxingiem a Muathai Różnice między Kickboxingiem a Muathai- Ponad rok temu 
- 
			 kickboxing WAKO - PRZYJĘTY DO GAISF kickboxing WAKO - PRZYJĘTY DO GAISF- Ponad rok temu 
- 
			 MuayThai przyjęte do GAIFS - wielki sukces MuayThai przyjęte do GAIFS - wielki sukces- Ponad rok temu 
- 
			 MP MuayThai MP MuayThai- Ponad rok temu 
- 
			 czy jest sens? czy jest sens?- Ponad rok temu 
- 
			 Jak najlepiej blokowac ? Jak najlepiej blokowac ?- Ponad rok temu