Konfrontacja Sportów Walki - 27 maja 2006
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Musi bic poki sedzia nie przerwieNajlepsza z całej gali była superfight Tylko wg. mnie, Juras nie powinien bić Skondrica, jak widział, że on już ma dosyć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczyffiście, nie wypada inaczej :wink:Musi bic poki sedzia nie przerwieNajlepsza z całej gali była superfight Tylko wg. mnie, Juras nie powinien bić Skondrica, jak widział, że on już ma dosyć.
Napisano Ponad rok temu
Powiem tyle - cieszę się że wygrała stójka i że BJJ nadziało się na kolano... Francuz pokazał że nadal można walczyć swoim stylem mając podstawy z parteru...
Lol skad sie tacy ludzie biora, a ja powiem ze wygrala przewaga fizyczna z 30 cm i 15kg, jak walczyl z rownym to Jakubek go gilotyna zadusil
walczy zawodnik nie styl francuz byl rewelacyjny, swietna stojka, super sprowadzenie, parter znal lepiej niz podstawy, znacznie lepiej, w finale z Joczem bylo juz widac jak polgarda walczyl nie kladl sie bezmyslnie na plecach ale ciagle na bok uciekal, potem probowal trojkaty z gardy
Napisano Ponad rok temu
Zdarzylem obejrzec tylko walke finalowa, ktora mocna sie rozczarowalem, nuuuuuda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak czy inaczej w finale niger z Francji pogoniłby każdego z nich, a tak przynajmniej jakieś emocje były, bo walczył Polak :-)Do finału powinien wejść Bułgar. On wygrał dogrywkę i jemu się on należał, zupełnie już abstrahując od tego że wtedy finał byłby ładniejszy bo Bułgar ładniej walczył i był bardziej wytrzymały.
Mnie się ten turniej nie podobał, bo ani w stójce a tymbardziej w parterze nikt nie wykonał żadnej widowiskowej akcji. Całe szczęście, że skończyły się wejściówki i na to nie poszedłem, bo 100pln poszłoby w błoto
Napisano Ponad rok temu
tak mieliśmy finał za cenę oszustwa/przekrętu w sędziowaniu - way to go!
Szczęście w nieszczęściu że R.Jocz był słaby &gorszy w finale i cały czas się cofał, bo inaczej to jeszcze by go skład sędziowski na podium wsadził a tak to za chiny nie dało rady... (nieszczęście to to że finał był przez to gorszy niż mógłby być vs. Bułgar)[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Szczęście w nieszczęściu że R.Jocz był słaby &gorszy w finale i cały czas się cofał, bo inaczej to jeszcze by go skład sędziowski na podium wsadził a tak to za chiny nie dało rady... (nieszczęście to to że finał był przez to gorszy niż mógłby być vs. Bułgar)
Napisano Ponad rok temu
Szczęście w nieszczęściu że R.Jocz był słaby &gorszy w finale i cały czas się cofał, bo inaczej to jeszcze by go skład sędziowski na podium wsadził a tak to za chiny nie dało rady... (nieszczęście to to że finał był przez to gorszy niż mógłby być vs. Bułgar)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak to nie? A piekne duszenie w wykonaniu Bagiego w pierwszej walce, a g&p w wykonaniu Roberta w pierwszej walce, a obrotowka Jurasa, a kolano Francuza na glowe Bagiego? Nie bylo ladnych akcji? Chyba inna gale ogladales :roll:Mnie się ten turniej nie podobał, bo ani w stójce a tymbardziej w parterze nikt nie wykonał żadnej widowiskowej akcji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walki Nastuli w Pride
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Amatorskiej Ligi Mixed Martial Arts
- Ponad rok temu
-
Paweł nastula- 20 walk, urywki
- Ponad rok temu
-
pride w eurosporcie
- Ponad rok temu
-
UFC 59... waliki do zassania [no spoiler]
- Ponad rok temu
-
UFC 59 spoiler
- Ponad rok temu
-
Nastula - Walka
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Le Bannerem w Łodzi (Sirocco)
- Ponad rok temu
-
Rickson vs Sakuraba - filmik !!! :)
- Ponad rok temu
-
wyniki Showfight 4
- Ponad rok temu