potrzebna pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takie zwalnianie z egzaminow zapewniaja tylko klasy sportowe i mistrzowskie dotyczace sportow olimpijskich. Karate sportem olimpijskim nie jest, wiec nie masz co liczyc na zwolnienie z egzaminow.
czy jest az tak rygorystycznie? ju jutsu tez nie jest, a mam znajomych, ktorzy z takiej klasy mistrzowskiej korzystali przy wejściu na AWF.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na jakiej podstawie tak twierdzisz?? rozmawialem z moim w-fista(zreszta olimpijczykiem ) i mowil ze podlega zwolnieniu osoba ktora cwiczy sport znajdujacy sie na liscie... a sporty walki moj drogi znajduja sie na niej!! a co do klasy sportowej to wlasnie miejsca medalowe na MP daja taka klase!! dlatego prosilem zeby wypowiadaly sie osoby mogace mi pomoc a nie wprowadzajace tylko zamieszanie!! pozdrawiam :twisted:Takie zwalnianie z egzaminow zapewniaja tylko klasy sportowe i mistrzowskie dotyczace sportow olimpijskich. Karate sportem olimpijskim nie jest, wiec nie masz co liczyc na zwolnienie z egzaminow.
Napisano Ponad rok temu
Na podstawie informacji podanych na oficjalnej stronie Warszawskiego AWFu i informacji z informacji o rekrutacji.na jakiej podstawie tak twierdzisz?? rozmawialem z moim w-fista(zreszta olimpijczykiem ) i mowil ze podlega zwolnieniu osoba ktora cwiczy sport znajdujacy sie na liscie... a sporty walki moj drogi znajduja sie na niej!! a co do klasy sportowej to wlasnie miejsca medalowe na MP daja taka klase!! dlatego prosilem zeby wypowiadaly sie osoby mogace mi pomoc a nie wprowadzajace tylko zamieszanie!! pozdrawiam :twisted:
Miejsca medalowe na MP nie daja klasy sportowej. Daja klase Mistrzowska.
Tyle jezeli chodzi o zamieszanie, wybacz mi ze napisalem w Twoim temacie :roll:
I, prosze, nie mow do mnie "moj drogi".
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium z Sensei Kwiecińskim
- Ponad rok temu
-
Starzy wyjadacze
- Ponad rok temu
-
Dźwignie w karate.
- Ponad rok temu
-
Organizacje
- Ponad rok temu
-
XVI Mistrzostwach Europy Karate Kyokushin IBK w Hadze
- Ponad rok temu
-
jakie hafty na pasie do kyokushinkai
- Ponad rok temu
-
KARATE I NURKOWANIE
- Ponad rok temu
-
Hafty na karate-gi
- Ponad rok temu
-
czy jest jakiś styl o nazwie budokan czy budokai????
- Ponad rok temu
-
En-Bu karate tradycyjne
- Ponad rok temu