Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dawid Kostecki będzie boksował w Chicago

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

budo_zagier
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 738 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dawid Kostecki będzie boksował w Chicago
PAP :

Dawid Kostecki (Hammer KnockOut Promotions) będzie bronił tytułu bokserskiego mistrza świata organizacji WBF w kategorii półciężkiej w ostatni weekend kwietnia w Chicago - poinformował jego menedżer Andrzej Wasilewski.

"Federacja WBF nie wyznaczyła jeszcze przeciwnika Kosteckiemu. Oprócz niego, w Stanach Zjednoczonych wystąpią Rafał Jackiewicz, Paweł Kołodziej oraz urodzony w Bielawie Artur Binkowski, który na igrzyskach olimpijskich w Sydney reprezentował Kanadę" - powiedział Wasilewski.

24-letni Kostecki wakujący pas WBF w wadze półciężkiej wywalczył kilka miesięcy temu, pokonując na punkty Belga Ismaila Abdoula. Pojedynek odbył się w rodzinnym mieście "Cygana" - Rzeszowie.

• 0

budo_piotrekde1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 853 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Dawid Kostecki będzie boksował w Chicago
Zyczymy mu powodzenia :-) Jak ktoś bedzie wiedzial z kim ma walczyć Dawid to niech koniecznie napisze
  • 0

budo_miron
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 431 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Dawid Kostecki będzie boksował w Chicago
To musi się Dawid postarać, bo tam może nie być żadnych bonusów. Kiedy wywalczył ten pas w Rzeszowie kibicowałem mu,ale to było dla mnie miałkie zwycięstwo.Zaraz po ogłoszeniu werdyktu wyszedłem,bo miałem skojarzenia z cyrkiem objazdowym. Powodzenia jednak Cygan,niech następne zwycięstwa będą mocne i czyste (no cóż grzechy się zdarzają,nie każdy musi otrzymywać nagrody fair-play,byleby nie weszło Dawidowi w nawyk)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025