Kriss w Krakowie czyli jak krawaciarz centusiów rzezał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spróbuj najpierw na treningu trafić w tego przeciwnika
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeśli uda Ci się choćby raz, to moje gratulacje!
ps. Ciekawy jestem czy Arek jest zachwycony tym, że wystawiasz go na aukcji nożowniczej .
Jak go znam (respect), to pewnie nie (jeśli wie o tym fakcie) bo to bardzo rozsądny i normalny człowiek.
A trafić to można każdego, i mnie i Ciebie i Chucka i Arka. (no może z Chuckiem lekko przesadziłem)
Napisano Ponad rok temu
hehe a ja juz wiem o co jej chodzi chlopa jej trzeba heheheh Polecam sie i zrozumiesz dlaczego ksywe Guliwer mam hehehehehhehehe
Swoim miękkim batonikiem możesz próbować z pięknościami z ul. Poznańskiej (chyba tak się nazywa, wybaczcie nie jestem z Warszawy) - twój poziom, twój kaliber...
Tylko czegoś nie złap, bo zarazisz kolegów...
Napisano Ponad rok temu
hehe a ja juz wiem o co jej chodzi chlopa jej trzeba heheheh Polecam sie i zrozumiesz dlaczego ksywe Guliwer mam hehehehehhehehe
Swoim miękkim batonikiem możesz próbować z pięknościami z ul. Poznańskiej (chyba tak się nazywa, wybaczcie nie jestem z Warszawy) - twój poziom, twój kaliber...
Tylko czegoś nie złap, bo zarazisz kolegów...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam bardo twarde i wytrzymałe batony, ale nawet tym sprężynowym nie uderzył bym babci z Poznańskiej
Obawiam się, że nie załapałeś o którym batonie mówił i o którym ja odpowiedziałam... A może to Farinelli i stąd pomyłka...
Napisano Ponad rok temu
Spróbuj najpierw na treningu trafić w tego przeciwnika
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeśli uda Ci się choćby raz, to moje gratulacje!
ps. Ciekawy jestem czy Arek jest zachwycony tym, że wystawiasz go na aukcji nożowniczej .
Jak go znam (respect), to pewnie nie (jeśli wie o tym fakcie) bo to bardzo rozsądny i normalny człowiek.
A trafić to można każdego, i mnie i Ciebie i Chucka i Arka. (no może z Chuckiem lekko przesadziłem)
Nikogo nie wystawiam, co Was napadło? Kto mówi o zawodach - przecież trenujesz z wieloma ludźmi.
Jasne, że każdego, Chucka zwłaszcza, bo ma już swoje lata, więc na pewno można go trafić.
Powiedz, na ulicy też dajesz sie tak łatwo sprowokować? Robisz wrażenie człowieka opanowanego.
A co do postów nie na temat: wybacz, ale to nie ja je zaczynałam.
Zakończę, bo niektórzy koledzy są chyba ludzmi "do których należy ostatnie słowo", a część z nich ma kompleksy na punkcie swoich batoników.
Napisano Ponad rok temu
jeszcze ktos?
Napisano Ponad rok temu
Guliwer i charlotte - dostajecie po ostrzezeniu za obrazanie innych uzytkownikow..
jeszcze ktos?
Wyrzucisz mnie? Trudno, zarejestruję inny nick. Co Ci po ostrzeżeniach, które nic nie dają? To Guliwer zaczął wysuwać jakieś seksistowskie propozycje pod moim adresem. Nie interesuje mnie co sobie myślisz kolego. NIE ŻYCZĘ SOBIE TAKICH OBRAŹLIWYCH tekstów pod moim adresem. Ktoś mnie atakuje - bronię się. Koniec. Kropka. Żegnam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
natomiast zaczynasz mnie wkurzac koleżanko.
Zachowujesz sie jak nieumiejetny krętacz,zaprzeczasz własnym sugestią, celowo podkurzasz userów i jeszcze masz w tym jakąś przyjemność
Więc w prezencie jeszcze jedno ostrzeżenie. (twierdzisz, że nic nie znaczące, więc spoko)
hohoho, się temat elegancko rozwija ...
ale pora go skończyć bo zbacza z kursu.
Co do zasady: szanowni stażyści z Kraka , dziękuję za miłe słowa po zajęciach.
Prowadzenie tych zajęć z tak aktywna grupą to była prawdziwa przyjemność.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowe materiały na boken
- Ponad rok temu
-
Warsztaty z "noza"
- Ponad rok temu
-
Pytanie o batona ddo speców??;]
- Ponad rok temu
-
nóż z osłoną na palce - to broń czy nie?
- Ponad rok temu
-
Bat, kolejne pytania!!:D
- Ponad rok temu
-
Whipholder
- Ponad rok temu
-
Warto tego batona?
- Ponad rok temu
-
Motylek