Murat o Drewniaku
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
No to polecam puśc sobie " Kryminalnych " to serial taki jest , albo " Plebania " - tez to dobre jest.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
jakich sensacji:|
padły ostre słowa na pana Drewniaka i miałem nadzieje ze ktoś sie wypowie w tej sprawie:|
a ze tekst był na stronie związanej z TKD (czyli gdzie wiekszość karateków nie zagląda) wiec postanowiłem wkleić.
wiem równiez ze nie nalezy sobie duzo robić ze słów Murata z wiadomych przyczyn. ale po prostu taki artykuł sie pojawił i kazdy ma prawo o tym wiedzieć.
Napisano Ponad rok temu
oprócz tej afryki i bestselerów...
pzk to nie jest żaden polski związek karate, tylko bagno. Pieniądze nie trafiają tam gdzie trzeba , a najczęściej to trafiają do kieszeni prezesów. Są równi i równiejsi. Szkoda że jestem za mały narazie żęby im wszystkim wpierdolić. Ale urosnę i zrobię porządek. Trzymajcie mnie za słowo.
Napisano Ponad rok temu
hihihihi skasowalito powinno was zainteresować:
Napisano Ponad rok temu
hihihihi skasowalito powinno was zainteresować:
Czyżby ktoś pociągnął za sznurki??
Jęsli chodzi o panów Murata i Drewniaka, to nie jest ich pierwsze starcie... ciekawe ile jeszcze ich będzie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze tez byc, ze osoby stojace za TKD chca na swojej stronie publikowac materialy znieslawiajace karate (pokazujace jaki jest burdel w PZK, wewnetrzne walki).
Napisano Ponad rok temu
Może tak - rozumiem, ale nie pochwalam
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Przeca TKD to karate koreanskie.
Moze tez byc, ze osoby stojace za TKD chca na swojej stronie publikowac materialy znieslawiajace karate (pokazujace jaki jest burdel w PZK, wewnetrzne walki).
Nie przesadzałbym z tymi osobami stojącymi za TKD. Dotyczy to PUT którego szefem jest p.Gąsiar, instruktor tsunami do tego. Więc powiązanie jest raczej oczywiste.
O ile na poziomie sekckji na danym terenie jakaś rywalizacja o uczniów może występować (naturalna sprawa) to nie sądzę żeby ktoś zaglądał do garów PZK bo i po co.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brakuje jeszcze tego by wszyscy uznali tsunami za jedyny prawdziwy tradycyjno (w sferze wartości) - nowoczesny (w sferze zabójczej skutecznosci) styl walki i prosili Prezydenta-Patriarchę o namaszczenie.
Bardzo ciekawy tekst, chociaż raczej dla lekarzy-specjalistów od chorób umysłu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakie to ma znaczenie? Chyba że masz osobiste podejście do sprawy! W związku z tym nie możesz być obiektywny. Jeśli chodzi o nadużycia finsowe w PZK to jest fakt. A jeśli chodzi o stosunki między Muratem i A. Drewniakiem - to ich problem.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiedziałem, że tu taki obiektywizm panuje.
Coś mnie się zdaje, że każdy głos nawet najbardziej kretyński, byleby tylko zgodny z narzuconą tezą, będzie brany śmiertelnie poważnie. A nowe władze w PZK, opierające się na głosach tzw. środowiska (w rodzaju Prezydenta-Patriarchy) to dopiero zapewnią dobrobyt.
Jak na razie poza tym, że PZK bez WAD, niczego konstruktywnego ze strony reformatorów się nie dowiedziałem. No może - stosowanie manekinów na zawodach coby dzieciaki mogły sobie w nie powalić.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
4 -ty marzec kraków
- Ponad rok temu
-
SEMINARIUM KUMITE W SZCZECINIE
- Ponad rok temu
-
04.03.2005 Turniej Budokai FULL CONTACT
- Ponad rok temu
-
Czy karate powinno brać udział w konfrontacjach międzystylow
- Ponad rok temu
-
Zbędne i niezbędne elementy treningu
- Ponad rok temu
-
stanie na rekach
- Ponad rok temu
-
Wieści z PZK - świetna organizacja pracy!!!!!!
- Ponad rok temu
-
SEIDO KARATE
- Ponad rok temu
-
Pytanie do instruktorów
- Ponad rok temu
-
STAŻ z Okinawskim mistrzem - sensei K.Chinen (9 dan)
- Ponad rok temu