Co czuliście po napadach?/ wiek osób najczęsciej napadanych
Napisano Ponad rok temu
Była ciepła letnia noc,a oni tacy umięśnieni :-) Na szczęście molo było długie ,a oni krzynkę pijani
Napisano Ponad rok temu
niestety ale chyba dla nich to dzialo sie za szybko..chociaz szkoda bo jak by pomogly to bym ne musial uciekacGratuluje kolegów. a co dziewczyny nie prubowały pomóc? Zwykle w takich sytuacjach biegają i coś tam krzyczą
a z tymi kolegami na balety poszedlem pierwszy i ostatni raz bo nastepnym razem moge nie miec tyle szczescia %-)
tyle ze nie zapomnieli mi podziekowac za ocalenie dupy;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale głównie to boję się wyjść gdzieś z domu wieczorem albo w nocy, nawet gdzieś nie daleko, blisko osiedla
A spowodowane jest to myślę niemiłą przygodą kiedy to 2 dresików "wypatrzyło mnie" i od dłuższego czasu mnie śledzili a potem szli za mną, jakoś sobie poradziłem wrodzonym sprytem i pozbyłem się ich, zgubiłem gdzieś. Ale niemiłe wspomnienia pozostały. Teraz jak widzę jakaś parę albo grupkę dresiarzy albo ogólnie młodzieży nie za bardzo pewnie się czuję idąc w ich stronę albo ich mijając.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W jednym zdaniu, chodzi mi o to jakie macie sposoby na ponowne przywrócenie u siebie pewności siebie i odwagi (?) po napadzie, kiedy to dostajemy też takiego kopa w psychikę, nawet jeśli nic nam się nie stało.
Napisano Ponad rok temu
a tak poważnie , mysle ze to z czasem przejdzie,ja tez tak miałem i z czasem wszytko sie unormowalo, i dotarło do mnie ze nei kazdy kto chodzi po ulicy musi mnie odrazu chcieć zaczepić. Pozdr
Napisano Ponad rok temu
OK, ale w sumie to w dzień to się chodzi bez przypału, ale tak np. w nocy już ok. 21-22 ?
Jak wtedy pewniej się poczuć wychodząc z domu i np. widząc na swojej drodze jakaś grupkę ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I najgorsze jest w tym właśnie to że przez takich pindoli zabijany jest cały urok nocy w mieście, bo nie powiecie że np. Warszawa nie jest piękna w nocy. Gdzie się podziały czasy gdy człowiek człowiekowi a tym bardziej kurwa Polak Polakowi a nawet mieszkaniec tego samego miasta a jeszcze lepiej osiedla nie był dla siebie wilkiem...
Napisano Ponad rok temu
Nikt mnie jeszcze nigdy poważnie nie zaczepił... A jeśli już łapią się jakieś dresy czy też pijani starsi panowie to najważniejsze nie okazywać strachu i ripostować tak, by się wręcz zniechęcili i poszukali innego celu.
Kiedyś zaczepiło mnie trzech narąbanych w cztery dupy panów... Typu 'hej ślicznotka', typowe...
Zripostowałam ich 'Onegana unna-cua? Mutto masa nakarumito ante an hay-yu' (z Kill Billa - Go Go Yubari mówiąca do Czarnej Mamby 'tylko na tyle cię stać? musisz ładniej prosić'. Dziwne, że nie zrozumieli... Inny pijak dostał soczyście 'sorry, I speak only english'. Odpieprzył się.
Działa ;]
Have no fear, Gouge is here
Napisano Ponad rok temu
a tak na powaznie to zgadzam sie z Toba ze dobra riposta czasami w zupełności sie zdarza ale sa tez wypadki kiedy moze sprowokować takiego palanta jeszcze bardziej wiec trzeba byc przygotowanym :-)
Napisano Ponad rok temu
Agresja jest ZŁA
Napisano Ponad rok temu
Jedyny problem jaki widzę to groźba gwałtu...
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to straszne pojeby
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
To już widze te społeczeństwo całkiem kurwa schodzi na psy, brak jakiegolwiek szacunku do nikogo. Niedługo to jeszcze zamiast okradać zaczną babcie bić dla rozrywki, chociaż też już słyszałem o takich przypadkach
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Droga Kota
- Ponad rok temu
-
Sporo ciekawych filmików
- Ponad rok temu
-
jak by wam bylo walczyc zchlopem ktory ma pałke teleskopowa?
- Ponad rok temu
-
jak skasowac kozaka?? hehe....
- Ponad rok temu
-
problem społeczny?
- Ponad rok temu
-
Kung Fu street fighting ;)
- Ponad rok temu
-
Segal i dziwne legendy na jego temat
- Ponad rok temu
-
Śmieszne, dziwne sytuacje na ulicy...........
- Ponad rok temu
-
Nóż. Napewno nie masz szans?
- Ponad rok temu
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu