Co czuliście po napadach?/ wiek osób najczęsciej napadanych
Napisano Ponad rok temu
Dla chwastów co nie pozwalają żyć drugim nie ma litości
Napisano Ponad rok temu
Problem jest prosty , napastnicy najpewniej czuja sie w swoim srodowisku. Zaczyna sie to juz od przedszkoal pratycznie gdzie to dzeci starsze o rok albo dwa lata sa duzo bardziej wyrosniete od mlodszych kolegow. W ten sposob podswiadomie poprzez przedszkole i podstawowke przyszli napastnicy wyrabiaja sobie pewne zachowania, a obcowanie glownie z rownolatkami sprawia ze najpewniej czuja sie wlasnie w towarzystwie rowiesnikow. wiekszosc napasci dokonuja ludzie w okolicach 20 ich naturalnym cleem bedzie to co bylo ich ofiara przez lata. Teoria srodowiska sprawdza sie nie tylko co do wieku ofiar ale tez czesto terenu. Napadaja zwykle tam gdzie czuja sie pewnie, w znajomej okolicy rzadziej gdzies gdzie sa pierwszy raz. Ostanio potwierdzajaca rzecz powiedzial mi znajomy, mieszkajacy w okolicach Londynu. Stwierdzil ze jako polak wpierdol moze dostac od innych polakow (jest to niestety smutna prawda). Bo te dresiki ktore przeniosly sie masowo "za chlebem" jesli juz to napadaja innych polakow. Angoli w okolicy nie ma praktycznie, murzynow boja sie ruszyc, pakistancow takze (jak to stwierdzil kumpel jak cos sie dzieje to nie wiadomo skad odrazu leci ich z dwudziestu ). Atakuja cel ktory najlepiej znaja wiec swoje srodowisko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A, ze do starszych czują większy respekt niż do kilkunastolatka to inna sprawa. Chociaż respekt to może złe słowo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mówię tu bynajmniej o spokojnych kobietach których na pewno jest więcej, ale są mniej zauważane
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O co poszło?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nogi mnie bolą i boczki, palce mam ze skóry pozdzierane.
szukali chyba jakiegoś gościa- przez pomyłkę mnie zawineli.
Ale 2 batony oddali i przeprosili za kłopot nawek kasy mi nie zabrali
ogólnie spoko 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Żartuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Droga Kota
- Ponad rok temu
-
Sporo ciekawych filmików
- Ponad rok temu
-
jak by wam bylo walczyc zchlopem ktory ma pałke teleskopowa?
- Ponad rok temu
-
jak skasowac kozaka?? hehe....
- Ponad rok temu
-
problem społeczny?
- Ponad rok temu
-
Kung Fu street fighting ;)
- Ponad rok temu
-
Segal i dziwne legendy na jego temat
- Ponad rok temu
-
Śmieszne, dziwne sytuacje na ulicy...........
- Ponad rok temu
-
Nóż. Napewno nie masz szans?
- Ponad rok temu
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu