Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co czuliście po napadach?/ wiek osób najczęsciej napadanych

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
112 odpowiedzi w tym temacie

budo_aikidi
  • Użytkownik
  • Pip
  • 16 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Co czuliście po napadach?/ wiek osób najczęsciej napadanych
Lublin, tutaj jest podobno najlepszy ośrodek KM w Polsce z tego co wiem, międzynarodowy i certyfikowany przez KM z Izraela ;)

A co do tych napadów to widze chyba że po prostu najlepiej nie pałetać się samemu po mieście i na jakieś dłuższe trasy iść po prostu z kolegami, albo z psem, a najlepiej to zrobić prawo jazdy i jeździć samochodem :)
  • 0

budo_macex
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 164 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie chciałem straszyć, tylko często widzę grupki dresów z psami, ale może to tylko po to żeby potroić iloraz inteligencji grupy :D
  • 0

budo_kempex
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 134 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

no w sumie racje w takiej grupce pies jest najbardziej rozumnym zwierzęciem reszta stada juz nie :) :) :)
  • 0

budo_grand12
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 212 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

MHMHM ja ci chodze do stowarzyszenia :)
  • 0

budo_kempex
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 134 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jakiego???? :)
  • 0

budo_aikidi
  • Użytkownik
  • Pip
  • 16 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ech, ja nie wiem, po prostu boje się wychodzić samemu z domu jak się ściemni...
  • 0

budo_macex
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 164 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak mawiała pewna żaba "lubię ciemność, w ciemności ja nie widzę wroga ale co ważniejsze wróg nie widzi mnie............chyba, że ma latarkę" :)

Osobiście jestem bardziej ostrożny w dzień. Mieszkam obok lasu i wracałem przez ten las do domu o każdej porze nocy i nigdy nic złego mnie nie spotkało. Kiedyś też skracałem sobie drogę na przystanek przez cmentarz i też bezpiecznie. Jeden jedyny raz co nie miałem szczęścia był w ruchliwym miejscu o 14.
  • 0

budo_aikidi
  • Użytkownik
  • Pip
  • 16 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No właśnie to jest najgorsze że mnie te nieszczęśliwe przygody jak już spotykały, to zawsze w dzień a nawet w środku dnia. W nocy też do domu wracałem ale nie często, jeden raz miałem długą drogę po imprezie i wracałem miastem o 3 rano i nic mnie złego nie spotkało. Teraz jakoś tak mnie wzieło i mam takie dziwne obawy...
  • 0

budo_kempex
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 134 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Przejdzie Ci :) przecież nie wszyscy na ulicy chcą Cie pobić, możena początek wychódz w większym gronie może przez to pozbędziesz sie choć troche obaw

Pozdr
  • 0

budo_emoka
  • Użytkownik
  • Pip
  • 32 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A co do staruszek to pisałem już kiedyś o zdolnościach bojowych mocherowych beretów ;)

Nie mówię tu bynajmniej o spokojnych kobietach których na pewno jest więcej, ale są mniej zauważane :(

Haha :D te zdolności bojowe to mi przypominają coś:D. Kiedyś postanowiliśmy z chłoakami(głupi pomnysł) pójść na tzw. torpedę czyli ukraść torebkę (głupi pomysł). No więc pojechaliśmy na inną dzielnicy, i się czailiśmy z 3 godziny, bo to szła jakaś niewinna staruszka, a to jakaś miła pani z dzieckiem itd. Aż w końcu zobaczyliśmy jakąś stara rope, z 58 lat miała, :D taką paskudną. No i szliśmy kawałek za nią i kolega podbiegł złapał jej za torebke, (głupi pomysł) a ona się tylko obruciła [kolega szarpał z całej siły] i trzymając jedną ręką torebke, strzeliła w niego petem, i wyrwąła mu tą torebke i zajebała nią przez łeb [a babka była wielka ze 2 na 2 metry;) i robiła to wszystko z takim spokojem na twarzy]. I wszyscy oczywiście uciekliśmy i tak się skończyła moja beznadziejna przygoda z łatwym chajsem i już nigdy postanowiłem nie kraść ( nie dlatego że mało co mojego kumpla nie sklepała jakaś babka) ale sobie przypomniałem jak moją babcie kiedyś chcieli okraść pod bankomatem.

OKRADAĆ SŁABSZYCH TO FRAJERSTWO!!!!!!!
  • 0

budo_of10
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1089 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dziecko :

OKRADAĆ ...LUDZI TO FRAJERSTWO!!!!!!!

• 0

budo_rzozio
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 315 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

OKRADAĆ SŁABSZYCH TO FRAJERSTWO!!!!!!!

pierdaczysz od cergli, pierwsza rzecz w tym fachu tak slabiaka ucelic zeby sie nie przejechac. 3 na 1, przyczajka albo cherlak, to sie mierli na pewniaka, lis zajaca zlawia nie dzika
  • 0

budo_email
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 874 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jak cie czytam rzozio, to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Abstrahując od twoich analfabeckich literówek, rozumiem, zes z Biruty albo spod Bródnowskiego. Naucz sie pisać lamusie, tyle że nie rób z siebie gostka, bo gostek nie udziela rad, jak skroic kogos.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025