Wypierdalaj to mój lód i batonem i batonem . ( i patrzeć czy równo puchnie )
:twisted: :wink:
To nie lepiej od razu zajebać z Beretty? Juz się nie będzie o lody upominał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nie lepiej od razu zajebać z Beretty? Juz się nie będzie o lody upominał.
Napisano Ponad rok temu
Nie odróżniasz pretekstu do zaczepki od np. małolata co grzecznie prosi w lato o kupienie mu lizaka, czy gałki loda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może jakby go wziął z zaskoczenia i odrazu nap*** jak oszalały bez żadnych zasad to miałby szanse :roll:Te Muay od 6 miech to chyba w wyobraźni trenujesz. Bo jakbyś naprawde trenował sport kontaktowy 6 miechów to byś wiedział że se swoimi parametrami nie masz najmniejszych szans z prawie 2 metrowym 100 kilowym kolesiem.
Napisano Ponad rok temu
NIe może, tylko napewno by wygrał.Może jakby go wziął z zaskoczenia i odrazu nap*** jak oszalały bez żadnych zasad to miałby szanse :roll:Te Muay od 6 miech to chyba w wyobraźni trenujesz. Bo jakbyś naprawde trenował sport kontaktowy 6 miechów to byś wiedział że se swoimi parametrami nie masz najmniejszych szans z prawie 2 metrowym 100 kilowym kolesiem.
Napisano Ponad rok temu
Te Muay od 6 miech to chyba w wyobraźni trenujesz. Bo jakbyś naprawde trenował sport kontaktowy 6 miechów to byś wiedział że se swoimi parametrami nie masz najmniejszych szans z prawie 2 metrowym 100 kilowym kolesiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprawa jest prosta: Koleś lubi napierdalankę i tyle. W dupie ma klub, bo klub jest pretekstem do nawalanki. Pięć minut się śmiałem jak bzyku napisał, że "nadstawia kark" za swój klub. Ja pierdolę - pewnie gdyby nie heroiczna postawa bzyka i jego kolegów to klub zapewne spadłby do okręgówki. Gdyby nie klub piłkarski to pretekstem byłby klub hokejowy, drużyna curlingowa, albo kurwa reprezentacja podwórka w puszczaniu papierowych łódek na rzece. Wszystko jest dobre, byleby znaleźli się przeciwnicy, którym mozna najebać w szmaty..
Moze i jest w tym troche prawdy, cos sie za tym kryje , w psychice , nie wiem![]()
Aza co niby kibic obrywa ? za przynaleznosc do klubu![]()
Napisano Ponad rok temu
Sprawa jest prosta: Koleś lubi napierdalankę i tyle. W dupie ma klub, bo klub jest pretekstem do nawalanki. Pięć minut się śmiałem jak bzyku napisał, że "nadstawia kark" za swój klub. Ja pierdolę - pewnie gdyby nie heroiczna postawa bzyka i jego kolegów to klub zapewne spadłby do okręgówki. Gdyby nie klub piłkarski to pretekstem byłby klub hokejowy, drużyna curlingowa, albo kurwa reprezentacja podwórka w puszczaniu papierowych łódek na rzece. Wszystko jest dobre, byleby znaleźli się przeciwnicy, którym mozna najebać w szmaty..
Moze i jest w tym troche prawdy, cos sie za tym kryje , w psychice , nie wiem![]()
Aza co niby kibic obrywa ? za przynaleznosc do klubu![]()
No i brawo bzyku, trzeba bylo tak od początku - "jestem osobą o zdeformowanej psychice, aspołeczną, olewającą wartosci uznawane powszechnie, majaca kłopot z dostrzeganiem prostych zwiazków przyczynowo-skutkowych, napierdalam sie bo to fajne, musze gdzies przynalezec bo nie jestem indywidualistą i nie potrafie sie inaczej realizować"... Uniknąlbys tych jałowych dyskusji. Ilekroć ci jakiś "bananowiec" wyskoczy z pogadanką o policji, kibicach itp. to wal mu tą prawde prosto w oczy - automatycznie nastąpi koniec dyskusji (bo juz nie bedzie o czym dyskutować) i klawo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wlasie, czekamyPostanowiles co z tym koozakiem ??
Napisano Ponad rok temu
Postanowiles co z tym koozakiem ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wysadzic mu ze 3 rurki na leb
iema co sobie rak brudzic
Napisano Ponad rok temu
Stara się być cool i kozak przewódca, ale mu nie wychodzi :roll: Świat nie będzie po nim płakaćhmmm... Rozmawialem z nim i powiedzial ze nic do mnie nie ma a chodzi i opier**** mi dupe u innych jest DWULICOWY A JA TAKICH LUDZI NIE LUBIE I NIE SZANUJE Exclamation
Napisano Ponad rok temu
Ta dobry pomysl kilka cegiel nie zaszkodziwysadzic mu ze 3 rurki na leb
Jeśli mieszkasz na osiedlu z blokami to ja proponuje jeszcze rzucić z dwie cegłówki z okna jak będzie przechodził w dolenawet jeśli mieszkasz na parterze
![]()
![]()
iema co sobie rak brudzic
ja bym stwierdził że wogóle nie ma co sobie takim śmieciem głowy zawracać ale jeśli już koniecznie chcesz to może załóż białe rękawiczki![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
POPIERAM W 100% :twisted: :twisted: :twisted:Stara się być cool i kozak przewódca, ale mu nie wychodzi :roll: Świat nie będzie po nim płakaćhmmm... Rozmawialem z nim i powiedzial ze nic do mnie nie ma a chodzi i opier**** mi dupe u innych jest DWULICOWY A JA TAKICH LUDZI NIE LUBIE I NIE SZANUJE Exclamation
![]()
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu