Wypierdalaj to mój lód i batonem i batonem . ( i patrzeć czy równo puchnie )
:twisted: :wink:
To nie lepiej od razu zajebać z Beretty? Juz się nie będzie o lody upominał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nie lepiej od razu zajebać z Beretty? Juz się nie będzie o lody upominał.
Napisano Ponad rok temu
Nie odróżniasz pretekstu do zaczepki od np. małolata co grzecznie prosi w lato o kupienie mu lizaka, czy gałki loda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może jakby go wziął z zaskoczenia i odrazu nap*** jak oszalały bez żadnych zasad to miałby szanse :roll:Te Muay od 6 miech to chyba w wyobraźni trenujesz. Bo jakbyś naprawde trenował sport kontaktowy 6 miechów to byś wiedział że se swoimi parametrami nie masz najmniejszych szans z prawie 2 metrowym 100 kilowym kolesiem.
Napisano Ponad rok temu
NIe może, tylko napewno by wygrał.Może jakby go wziął z zaskoczenia i odrazu nap*** jak oszalały bez żadnych zasad to miałby szanse :roll:Te Muay od 6 miech to chyba w wyobraźni trenujesz. Bo jakbyś naprawde trenował sport kontaktowy 6 miechów to byś wiedział że se swoimi parametrami nie masz najmniejszych szans z prawie 2 metrowym 100 kilowym kolesiem.
Napisano Ponad rok temu
Te Muay od 6 miech to chyba w wyobraźni trenujesz. Bo jakbyś naprawde trenował sport kontaktowy 6 miechów to byś wiedział że se swoimi parametrami nie masz najmniejszych szans z prawie 2 metrowym 100 kilowym kolesiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprawa jest prosta: Koleś lubi napierdalankę i tyle. W dupie ma klub, bo klub jest pretekstem do nawalanki. Pięć minut się śmiałem jak bzyku napisał, że "nadstawia kark" za swój klub. Ja pierdolę - pewnie gdyby nie heroiczna postawa bzyka i jego kolegów to klub zapewne spadłby do okręgówki. Gdyby nie klub piłkarski to pretekstem byłby klub hokejowy, drużyna curlingowa, albo kurwa reprezentacja podwórka w puszczaniu papierowych łódek na rzece. Wszystko jest dobre, byleby znaleźli się przeciwnicy, którym mozna najebać w szmaty..
Moze i jest w tym troche prawdy, cos sie za tym kryje , w psychice , nie wiem
Aza co niby kibic obrywa ? za przynaleznosc do klubu
Napisano Ponad rok temu
Sprawa jest prosta: Koleś lubi napierdalankę i tyle. W dupie ma klub, bo klub jest pretekstem do nawalanki. Pięć minut się śmiałem jak bzyku napisał, że "nadstawia kark" za swój klub. Ja pierdolę - pewnie gdyby nie heroiczna postawa bzyka i jego kolegów to klub zapewne spadłby do okręgówki. Gdyby nie klub piłkarski to pretekstem byłby klub hokejowy, drużyna curlingowa, albo kurwa reprezentacja podwórka w puszczaniu papierowych łódek na rzece. Wszystko jest dobre, byleby znaleźli się przeciwnicy, którym mozna najebać w szmaty..
Moze i jest w tym troche prawdy, cos sie za tym kryje , w psychice , nie wiem
Aza co niby kibic obrywa ? za przynaleznosc do klubu
No i brawo bzyku, trzeba bylo tak od początku - "jestem osobą o zdeformowanej psychice, aspołeczną, olewającą wartosci uznawane powszechnie, majaca kłopot z dostrzeganiem prostych zwiazków przyczynowo-skutkowych, napierdalam sie bo to fajne, musze gdzies przynalezec bo nie jestem indywidualistą i nie potrafie sie inaczej realizować"... Uniknąlbys tych jałowych dyskusji. Ilekroć ci jakiś "bananowiec" wyskoczy z pogadanką o policji, kibicach itp. to wal mu tą prawde prosto w oczy - automatycznie nastąpi koniec dyskusji (bo juz nie bedzie o czym dyskutować) i klawo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wlasie, czekamyPostanowiles co z tym koozakiem ??
Napisano Ponad rok temu
Postanowiles co z tym koozakiem ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wysadzic mu ze 3 rurki na leb
iema co sobie rak brudzic
Napisano Ponad rok temu
Stara się być cool i kozak przewódca, ale mu nie wychodzi :roll: Świat nie będzie po nim płakaćhmmm... Rozmawialem z nim i powiedzial ze nic do mnie nie ma a chodzi i opier**** mi dupe u innych jest DWULICOWY A JA TAKICH LUDZI NIE LUBIE I NIE SZANUJE Exclamation
Napisano Ponad rok temu
Ta dobry pomysl kilka cegiel nie zaszkodzi :wink: no zaloze biale rekawiczki,gwizdek i moge uderzac na MANCE dzieki za rady PS. w sumie szkoda ubrudzic takie fajne rekawiczkiwysadzic mu ze 3 rurki na leb
Jeśli mieszkasz na osiedlu z blokami to ja proponuje jeszcze rzucić z dwie cegłówki z okna jak będzie przechodził w dole nawet jeśli mieszkasz na parterzeiema co sobie rak brudzic
ja bym stwierdził że wogóle nie ma co sobie takim śmieciem głowy zawracać ale jeśli już koniecznie chcesz to może załóż białe rękawiczki
Napisano Ponad rok temu
POPIERAM W 100% :twisted: :twisted: :twisted:Stara się być cool i kozak przewódca, ale mu nie wychodzi :roll: Świat nie będzie po nim płakaćhmmm... Rozmawialem z nim i powiedzial ze nic do mnie nie ma a chodzi i opier**** mi dupe u innych jest DWULICOWY A JA TAKICH LUDZI NIE LUBIE I NIE SZANUJE Exclamation
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu