FURIA !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za każdym razem, kiedy poczujesz, że ogarnia Cię furia, weź telefon i(nie, nie bij się nim po głowie...chociarz nie zaszkodi )zadzwoń do specjalisty! Nie wiesz kto to taki? Już tłumacze...specjalista to taki miły pan, który pomaga takim miłym chłopcom jak Ty w powrocie do normalności Podobno daje taki malutki, przytulny biały pokoik - nawet klamek nie ma(pełna automatyzacja ), ubranie też daje - markowe - takie z dłuuuugimi rękawami, od arcadiusa :twisted: ...taka kuracja pomaga(przeważnie ) - nikt stamtąd nie wraca taki sam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Yoshihiro - a Ty juz tam byles? spedziles troszke cxasu? i jak bylo bo widze ze calkiem obeznany jestes :twisted:
Co rok tam na wczasy pod gruszą wyjeżdżam
Takie wczasy dla VIPów :wink:
Napisano Ponad rok temu
a jak jeszcze basen i salke maja to zostane tam na dluzej :twisted: (chodzi mio basen do plywania i sale gimnastyczna )
Napisano Ponad rok temu
Widziałem takich co i w TYM basenie próbowali pływaćto zalatw mi wejsciowke :wink:
a jak jeszcze basen i salke maja to zostane tam na dluzej :twisted: (chodzi mio basen do plywania i sale gimnastyczna )
A gimnastyka to tam jest pierwsza klasa!!! Spróbój zjeść zupe z rękami z tyłu - nawet na olimpiadzie tak nie umieją
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz jak jako tako się opanowałem i staram się walczyć akcjami spokojnie i technicznie to czasem tak bywa że jak ktoś mnie atakuje ale specjalnie mnie to nie boli to sttoję w miejscu i nic nie robie i teraz szczerze mówiąc przydałoby się czasem w furię w paść ale nie daje rady Sam nie wiem czemu taki dziwny jestem
Napisano Ponad rok temu
Ucz wiewiórke pływać i rybę skakać po drzewach.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A maryśka nie wzbudza agresji wręcz przeciwnie.
Jak stałem na bramkach to ludzie na kokainie i amfie byli agresywni, ale zioło i dropsy to pokojowa używka (przynajmniej ja tak zauważyłem)
Napisano Ponad rok temu
walnij 100 ml wódeczki. moi znajomi na turniejach (co prawda snookerowych) tak robią i już potem się nie trzęsą.
ale zobacz ze snooker to nie turniej MA...wiec nie polecam jesli komus tak zdrowo odetchie w twarz to go zdyskwalifikuja...bynajmniej nie za doping :twisted:
heh juz to widze trenerze daj mi setke dla kurazu!!
Napisano Ponad rok temu
Ale kokaina to może nie norma, ale też nie jakiś odosobniony przypadek.
a o sterydach to nawet nie ma co mówić, bo aż wstyt.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też tak słyszałem :wink:pamietajcie ze Fedor Emelianienko wlasnei w ten sposob sie rozgrzewa
Napisano Ponad rok temu
A maryśka nie wzbudza agresji wręcz przeciwnie
Prawda
Jak stałem na bramkach to ludzie na kokainie i amfie byli agresywni, ale zioło i dropsy to pokojowa używka
Z amfetaminą i koksem(kokainą) zgodzę się ale co do dropsów niezawsze pokokojowo jest :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
tak w temacie psów i he-manów
- Ponad rok temu
-
Czy był moment w waszym życiu kiedy coś pęka??
- Ponad rok temu
-
Sami zaczęli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Styl szalonego mistrza
- Ponad rok temu
-
Nokautujący cios
- Ponad rok temu
-
Automaty typu boxer
- Ponad rok temu
-
Solo?