Stażowanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Głównym zadaniem stazu jest nauka a nie zarobek . Dobrze , jeśli po stażu nie zamyka się dojo i jedzie na "saksy" aby spłacić długi . Na stażach odbywających się u mnie nie ma podziałów organizacyjnych . Członkowie mojej sekcji płacą mniej , gdyż pracują na to aby staż się udał .
sadze, ze masz racje. tutaj staz kosztuje 50-70ojrho i przyjezdza na niego o wiele mniej osob niz w Polsce (wezmy staze tissiera). shihan dostaje z 1000ojrho do lapy+hotel i koszty przelotu. dojo wychodzi na zero. czasem jest niewielka nadwyzka lub strata. w stazu nie chodzi jednak o kase. w organizacji stazu pracuja ludzie z dojo- za darmo. w stazach chodzi o poglebianie przekazu i integracje srodowiska. wiem, ze na wielu stazach tutaj ludzie z Polski mieli preferencyjne ceny lub po prostu wjazd za free.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 .
  .U nas nasi zaawansowani płacą najwięcej
 , wszyscy inni mniej.
  , wszyscy inni mniej.Gdzie tu sprawiedliwość?
Pancer (powoli już organizujący kwietniowe seminarium :wink: )
Napisano Ponad rok temu
no... chyba że nauczyciele są zobowiązani przez specjalny, tajemniczy cennik :wink:
Tatsu (rozmyślająca czy da się skleić paznokieć na kropelkę)
Napisano Ponad rok temu
 Gdyby nie ci starsi, którzy od wielu lat dopłacają do interesu to nie miałabyś mozliwości poćwiczyć z shihanami w Polsze.
  Gdyby nie ci starsi, którzy od wielu lat dopłacają do interesu to nie miałabyś mozliwości poćwiczyć z shihanami w Polsze.Masz klapsa

Napisano Ponad rok temu

nie moja wina że komercyjna strona naszej szkoły... hmm... praktycznie nie istnieje

zachęćcie nowych ludzi to może dopłacać nie będzie trzeba :twisted:
ja tam na staże jeżdżę i swoją cegiełkę dorzucam 8) więc na klapsa odpowiadam fochem
idę na trening to może jeszcze dostanę rozgrzeszenie
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Napisano Ponad rok temu
niby jak... tam byy podane tylko ceny...a ilosc godzin jest pewnie taka sama - czyli paradoksalnie drudzy organizatorzy sprawiedliwie i równo łoja wszystkich 2 razy drożej hahahaahahaahahhahahahahahahaha
hmmm.. nie wiem czy zauwazyles ze o jeden dzien jest wiecej (o 50%)..wiec pewnie ilosc godzin nieco wieksza....
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
PSA [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
PFA [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
niby jak... tam byy podane tylko ceny...a ilosc godzin jest pewnie taka sama - czyli paradoksalnie drudzy organizatorzy sprawiedliwie i równo łoja wszystkich 2 razy drożej hahahaahahaahahhahahahahahahaha
hmmm.. nie wiem czy zauwazyles ze o jeden dzien jest wiecej (o 50%)..wiec pewnie ilosc godzin nieco wieksza....
Ale byl tez zapodany termin.. (nawet wtedy jak jeszcze nie byly znane ceny i miejsce...)
wiec dodajac na paluszkach 29.04 + 30.04 + 1.05 = 3 dni...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Mitsugi Saotome Sensei Mitsugi Saotome Sensei- Ponad rok temu 
- 
			 Kapitalny filmik G.Shiody Kapitalny filmik G.Shiody- Ponad rok temu 
- 
			 Aikitaiso Aikitaiso- Ponad rok temu 
- 
			 30-lecie aikido w Polsce w wersji PSA 30-lecie aikido w Polsce w wersji PSA- Ponad rok temu 
- 
			 Męczyć uke do końca Męczyć uke do końca- Ponad rok temu 
- 
			 Taki sobie filmik SW instruktażowo-rozrywkowy... :) Taki sobie filmik SW instruktażowo-rozrywkowy... :)- Ponad rok temu 
- 
			 [PAA] Staż Aikido z Patrick Matoian sensei 6 Dan Aikido [PAA] Staż Aikido z Patrick Matoian sensei 6 Dan Aikido- Ponad rok temu 
- 
			 29.01.2006 - 3.02.2006 jade do Europy! 29.01.2006 - 3.02.2006 jade do Europy!- Ponad rok temu 
- 
			 Japoński mistrz aikido w Przemyślu Japoński mistrz aikido w Przemyślu- Ponad rok temu 
- 
			 Aikido, SW, Budo Aikido, SW, Budo- Ponad rok temu