Bolesna miłość czyli co mój noż mi zrobił
Napisano Ponad rok temu
intrygująco żółtym czymś. A nożoholicy to też takie dzieci, ale duże już
Napisano Ponad rok temu
Co do Twojego pytania, to wyznaję zasadę, że im bardziej ostry nóż, tym bezpieczniejszy w użyciu :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pies Widmo bodajże....Ja sobie przypominam, że ktoś jeszcze wbił sobie AFCK w nogę po rękojeść :twisted:Któryś z byłych modów miał jakieś ładne fotki bo zapoznaniu z kerambitem hmmmm..... chyba Adam.
a po co?? i jak na Boga to zrobił?? jak dla mnie wyczyn godny uwagi
pozdrawiam
PP
Napisano Ponad rok temu
Pies Widmo bodajże....Ja sobie przypominam, że ktoś jeszcze wbił sobie AFCK w nogę po rękojeść :twisted:Któryś z byłych modów miał jakieś ładne fotki bo zapoznaniu z kerambitem hmmmm..... chyba Adam.
a po co?? i jak na Boga to zrobił?? jak dla mnie wyczyn godny uwagi
pozdrawiam
PP
hm.. z tego co pamiętam(nie chce skłamać) to bodajze jakos w nocy przed lustrem sobie cwiczył wymachując AFCK i tak sobie właśnie wbił go w noge... całe szczęście omijając tętnice...
Napisano Ponad rok temu
Drugi raz już własnym nożem (Crkt M1) przy pracy tym razem jak trzeba było przyciąć karton, bo się nie mieścił na półce przycinamy oczywiście, gdy karton jest częściowo na półce a częściowo przeze mnie przytrzymywany, bo odkładanie na podłogę jest dla mięczaków. No i pojechałem się po wierzchu palca serdecznego po tym już całkiem paskudna blizna niestety została.
Napisano Ponad rok temu
Chyba dlatego, że w luźne ciuchy mu się zaplątał...hm.. z tego co pamiętam(nie chce skłamać) to bodajze jakos w nocy przed lustrem sobie cwiczył wymachując AFCK i tak sobie właśnie wbił go w noge... całe szczęście omijając tętnice...
Napisano Ponad rok temu
(na ostatnim BUDOchlaniu w Krakowie Blachy Manix mnie prawie pokąsał...)
Napisano Ponad rok temu
Ciąłem sobie w euforii, po zdanym, beznadziejnie trudnym kolokwium, z zamachu, czubkim neckera karton po soku.
Dlaczego? Bo jestem psychopatą.
Trafiłem w palec. Ała...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Niby gówno, ale w paskudnym miejscu, bo bezpośrednio na stawie. Ściąłem sobie mięsko prawie do kości.
A czeka mnie kurewsko precyzyjna robota w nocy. Przydałby się kciuk...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem tu nowym wypowiadajacym sie, jak do tej pory tylko biernie w budo uczestniczylem.
Chcialem cos od siebie o BN dorzucic...
Impreza, chcialem sie pochwalic kumplowi jaki to ja fajny nowy nozyk mam. On trzymal za kydeksik, ja za BN. Moja dziewczyna widzac to zdazyla tylko powiedziec: "Maciek, ale on ma szerokie ostrz...". Kumpel juz lecial do kibelka zalac woda palucha.
Zdjec niestety brak
Krzys.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I żeby było jasne.
TO JEST NAJMNIEJSZY PALUCH PRAWEJ DŁONI !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli nie tylko mój w kydeksie :wink: Tylko tyle, że mój ma też rękojeść w kydeksie, gdzie sam sobie wyciąłem tą możliwość otwarcia piwa. Zdjęć nie będzie, w Morsku będzie. Przepraszam za pisanie post w post. Tak wyszło. Nie doczytałem.Impreza, chcialem sie pochwalic kumplowi jaki to ja fajny nowy nozyk mam. On trzymal za kydeksik, ja za BN.
Napisano Ponad rok temu
szczęścia życzę :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Futerał na noże
- Ponad rok temu
-
D2 vs. damast
- Ponad rok temu
-