Smith & Wesson Homeland Security
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do nazewnictwa: dla mnie nazwa nijak się ma do jakości wykonania. Nóż może się nazywać clown, pajac, czy też co komu głupiego do łba strzeli, a przy tym być całkiem porządny :-) . Niemniej to moja subiektywna opinia :-)
Napisano Ponad rok temu
Na Twoim miejscu, jak już znalazłeś to forum i masz 180zł na nożyk, przejrzałbym dział Aukcje - tam znajdziesz nożyk lepszy/nowy/używany w tej samej cenie i będziesz z niego bardziej zadowolony. Masz jakieś pytania to dawaj na GG. Tymczasem radzę Ci sprawdzić inne źródła, bo są wersje tego noża tańsze niż 180zł.
Napisano Ponad rok temu
odpowiedz brzmi: NIE, TEN NOZ NIE JEST WART SWOJEJ CENY (NIZSZEJ TEZ NIE!!!) kupilem go kiedys (wersja czerniona) jak jeszcze bylem mlody i naiwny w temacie nozy, wychodzac z zalozenia, ze: potrzebuje liner lock- bo super trzyma , super mega tactical pokrycia klingi- bo jest cool, grubego ostrza- w razie podwazania pokrywy kanalizacyjnej itp, alumiuniowej rekojesci - bo tak. Dostalem nozyk i......rozczarowanie, bo: REKOJESC UWIERALA JAK CHOLERA, CIEZKIE BYDLE OKRUTNIE, W MOMENCIE OTWARCIA PUDELKA TEPE JAK CHOLERA, NIEANATOMICZNIE/NIEERGONOMICZNIE WYKONANY NOZ. stali nie zdazylem, przetestowac, bo dalem bratu. ogolnie kicha do kwadratu, jesli chcesz to podesle Ci go w ramach odwodzenia od proby niewlasciwego wydania 180 PLN!!! po kilku doslownie dniach wyladowal u mnie BM pika ( zona byla nieco zaskoczona skad nastepny noz za 180 PLN - ona odbierala przesylke i placila przy odbiorze:)) i to byla roznica 200% we wszystkich aspektach dotyczacych noza. potem juz po wstepnych negocjacjach nie bylo problemu z przekonaniem Jej, ze dobre noze to kwota min. 100 $ . wracajac do sedna: BEDZIESZ ZALOWAL jesli kupisz ten chlam!!!
PS. staralem sie byc obiektywny, ale naprawde ten zakup popsul mi krwi...pierwszy i to chybiony noz
pozdrawiam
PP
Napisano Ponad rok temu
Przetłumaczę na polski
Bezpieczeństwo kraju rodzinnego - Kamuflaż - Smith & Wesson
Nie miałem w ręce, nie czytałem nic o tym, ale nazwa jest co najmniej głupia,
i nie spotkałem się jeszcze z dobrym nożem firmy która noże robi z doskoku. Dołóż stówe dwie i kup jakies Benchmade albo cuś.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ale, ale... Czy ja tam widzę przedstawiciela zacnej rodziny Dendrobatidae ??!!
Załóz topic w knajpie i dawaj foty!!! Napisz coś więcej! Żaby są zajebiste!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za zbliżoną kwotę możesz mieć Monochrome od Benchmade. Czasami nawet jest za mniej. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz :wink:Hmmmm po głębszym namyśle dochodzę do wniosku, że źle sformułowałem pytanie . Jakość jest dość względnym pojęciem. Zapytam zatem nieco inaczej : czy nóż S&W Homeland Security Camo jest wart swojej ceny (180zł)?
A ten nożyk jest naprawdę fajny, mimo stosunkowo niewysokiej ceny.
Czasem można trafić M21-02 CRKT - to też jest zajebicty nóż, Pikę od Benchmade trafisz już taniej. W moim przekonaniu warto kupić raczej jednego z nich z uwzględnieniem swoich preferencji.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
tani nóż
- Ponad rok temu
-
Identyfikacja
- Ponad rok temu
-
Ka-bar vs. Cold Steel
- Ponad rok temu