Staż - Jacek Wysocki - Biała POdlaska 13-14 stycznia 06
Napisano Ponad rok temu
Jacek Wysocki 7 dan
Biała Podlaska 13 - 14 stycznia 2006
Piątek
Dzieci 18:00 - 19:00
Dorośli 19:00 - 20:30
Sobota
Dzieci
10:00 - 11:00
15:00 - 16:00
Dorośli
11:00 - 13:00
16:00 - 18:00
Opłaty: Dorośli: 60 PLN /50 laa/, Dzieci: 50 PLN/40 laa/
Jeden trening: 25 pln
Nocleg na macie gratis, zabrać własny śpiwór.
Tak sobie z nudów napisałem.
Napisano Ponad rok temu
Jedziemy odwiedzić Braci
Napisano Ponad rok temu
Byłem tylko na sobotnich reningach, ale cała koncepcja była w okół jendego:
shomen uchi nikio irimi, iriminage, sankyo. Przy czym z elementami zadaniowymi.
Jeden atakuje, drugi sie broni robiąc irimiagę, i ten pierwszy na to... i tak dalej. Atemi, tajming, irimi, przepuszczanie siły, zejście z linii i bioderka. Czyli standard.
Była też miła impreza, w świetnie zrobionej knajpie "Galeon", gdzie cały wystrój wnętrza był "pokładem" owego galeonu, z masztami, żaglami, trapami i olinowaniem. Dodatkowo na żywca rypał jakiś zespół Folkowo Irish-szantowy, co znacznie atmosferę nakręcało. Ciekawa impreza.
Nom to tyle z istotnych rzeczy, i tak wylewny byłem 8) .
Napisano Ponad rok temu
Imprezka też całkiem, całkiem, nowe znajomości, wymiana poglądów i niekończące się dyskusje przy pifku...
Pzdr dla wszystkich stażowiczów. I do zobaczenia w marcu w Chełmie. ;-)
Napisano Ponad rok temu
Tradycyjny krawędziowy i bardzo pouczający workout z Randall’em, niespodziewany łokieć przestawiający grzdyla od Oli (gratulacje świeżo upieczona Hakamo! ) i wiele innych atrakcji.
Żałuję, że nie dane mi było spędzić z Wami wieczoru w Galeonie. Czy było jak w „Żołnierzu Fortuny” Turbo, który czemuś mi się przypomniał z tej okazji?
„Wśród ryczących fal,
Poprzez chmury i deszcz,
Płynie wielki galeon,
Poganiany przez śmierć.
Trzeszcza maszty i ster,
Rwą się liny i żagle
Ryk zawiei, szum wód, Śmierć nie zaśnie!
Galeon, galeon, galeon...”
Bo końcówka wydaje mi się bardzo prawdopodobna:
„Sternik wypadł za burtę
Wicher zawył z triumfem
Statek runął na skały,
Fale pokład zalały” :wink:
Szczerze podziwiam i, co tu dużo mówić, zazdroszczę :wink:No i w końcu wiem o co w tym wszystkim chodzi.
BTW, czy to Ty może jesteś tą sympatyczną niewiastą, która w kółko powtarzała „ale ja nic nie umiem… ale ja nic nie umiem…” ? :wink:
Do zobaczenia wkrótce!
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
BTW, czy to Ty może jesteś tą sympatyczną niewiastą, która w kółko powtarzała „ale ja nic nie umiem… ale ja nic nie umiem…” ? :wink:
Eeee, raczej nie. Ale jedna z tych trzech fajnych babeczek z Lublinka. 8) A ja to myślałam, że hara-kiri to ktoś inny, ale jak cię nie było w Galeonie to znaczy, że źle myślałam. Pomieszało mi się wszystko. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Nie, nie… ten młodzieniec podobny do Brada Pitt’a, na którego łypałaś cały wieczór, to z pewnością nie ja. :wink:(...)A ja to myślałam, że hara-kiri to ktoś inny, ale jak cię nie było w Galeonie to znaczy, że źle myślałam. Pomieszało mi się wszystko. :twisted:
Pozdrówka
Napisano Ponad rok temu
Nie, nie… ten młodzieniec podobny do Brada Pitt’a, na którego łypałaś cały wieczór, to z pewnością nie ja. :wink:
Hahahaha. Tylko się zastanawiam jak zobaczyłeś, że łypałam na Brada (a tak w ogóle który to?), jak cię w Galeonie nie było? Hmmm
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy bol jest nieodlacznym skladnikiem dzwigni?
- Ponad rok temu
-
Gratulacje dla Redakcji
- Ponad rok temu
-
Meian w Men's Health
- Ponad rok temu
-
Dlaczego zostal zdjety temat o exodusie?
- Ponad rok temu
-
Aikido3D
- Ponad rok temu
-
http://aikido-yudansha.budo.net.pl/
- Ponad rok temu
-
szkoły Aikido w Bydgoszczy
- Ponad rok temu
-
Pan R.Gembal
- Ponad rok temu
-
Prawdziwa historia polskiego aikido
- Ponad rok temu
-
01.01.1976 - 01.01.2006 czyli 30 lat Polskiego Aikido !!!
- Ponad rok temu