Pudzian w K-1 ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.. a ja chciałbym zobaczyć Pudziana w MMA w trakcie walki w parterze z jakimś technikiem,
Yoshidą lub kimś z Familiii Gracie..
..ewentualnie z Akebnono jak wykonuje na nim supplesa
Napisano Ponad rok temu
Co do siły i sprawności Pudziana ;p
Z góry sorry , jak już to było gdzieś wczesniej.
Napisano Ponad rok temu
A ja bym chciał zobaczyc Pudziana robiącego balachę w locie..tak na marginesie...
.. a ja chciałbym zobaczyć Pudziana w MMA w trakcie walki w parterze z jakimś technikiem,
Yoshidą lub kimś z Familiii Gracie..
..ewentualnie z Akebnono jak wykonuje na nim supplesa Smile
Napisano Ponad rok temu
Noah Lomu waży 120kg i biega szybciej, a ma K-1 w dupie. Pudzian ma 3 tytuły MŚ w Strongmenach i marzy o 5, da mu to więcej kasy niż K-1, dodatkowo za 2 lata jako trzydziestoparo-latek miałby zacząć przygotowania do walk w K-1?? Zejdźcie na ziemię.
Czy ktoś może wreszcie zamknąć ten żenująco głupi topic?
mkimura weź głeboki oddech i zastanów sie.
Dla naprzykładu Akebono ma 36 lat, Pudzian ma 30 (?)
mozna by sie bylo uprzec i poszukac podobnych przykladow(zawodnicy starsi z malym doswiadczeniem w walkach uderzanych)
Dla mnie osobiscie ani jeden ani drugi to zadne widowisko (w K-1), ale jak widać po walkach jakie sie odbywaja w ostatnich 2-3 latach to w organizacji K-1 nastapily zmiany w doborze zawodnikow.
Tacy wlasnie jak Pudzian czy Akebono sa mile tam widziani.
Teoretycznie wiec Pudzian mialby szanse znależć sie na jakiejs rozpisce (np K-1 Beast, hehe)
Napisano Ponad rok temu
Ależ zgadzam się, rzecz w tym, że od "znaleźć się w rozpisce" do "mieć szanse" droga daleka, a tu niektórzy już go widzę w finałach GP.Teoretycznie wiec Pudzian mialby szanse znależć sie na jakiejs rozpisce (np K-1 Beast, hehe)
Napisano Ponad rok temu
Ależ zgadzam się, rzecz w tym, że od "znaleźć się w rozpisce" do "mieć szanse" droga daleka, a tu niektórzy już go widzę w finałach GP.Teoretycznie wiec Pudzian mialby szanse znależć sie na jakiejs rozpisce (np K-1 Beast, hehe)
Otóż to Mkimura, otóż to!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
trenowal kilkanascie lat SW sily ma tyle ze niewiem czy ktos by mial tyle sily zeby mu wyciagnac reke albo noge na dzwignie jakby ktos od niego gonga dostal to glowa odpada mu
Napisano Ponad rok temu
Niesamowita podbudowa pod SW
Bił się ktoś z Was z rugbystą?
Ja na szczęście nie. Natomiast widziałem jak boserzy dostawali centralnie wpierdol od rugbysty nie mającego większego pojęcia o technice uderzania. natomiast mieli serce do walki, motorykę z rugby i twarde łby (szczególnie grupa z młyna ) osadzone na silnych karkach. Kto boksuje ten wie jak się przydaje silne karczycho w walce.
No więc poza tym Mariusz ma jeszcze pojęcie o technice, pewnie nie super ale i tak dużo.
Co do k-1. Słyszałem o poważnych problemach zdrowotnych Mariusza związanych z przyjmowaniem suplementów ( ). To jest chyba cena bycia debest w dzisiejszym świecie sportu...
Napisano Ponad rok temu
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tomas155 mysle ze Pudzian da sobie rade z kopnieciami z tego co widizałem na kilku filmikach jak wykonywał kopniecia to szło mu całkiem niezle. A co do rozciagania to na takim poziomie jakim on trenuje to mysle ze rozciaganie to podstawa, pozatym porosciagane miesnie lepiej sie regeneruja. Wogóle luknij [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
hmm ....no moze i masz racje.....ale zobaczymy co bedzie jak bedzie walka w tedy sie przekonamy :)pozdro
p.s ale i tak nie moge sobie wyobrazic pudziana kopiacego opadajacego
Napisano Ponad rok temu
z taka muskulatura jak ma na nnogach to bedzie miec z kopnieciami (bo watpie zeby podnosil wysoko noge bo raczej sie u strogmanow nie rozciagaja:p) nastepnie jak tam bylo napisane ,, techniki bokserskie bedzie mu trudno wykonywac '' ja uwazam ze wykonywal by je jak Sapp ze bedzie musial w cos uderzyc a jak juz trafi to moze byc gitest ale jezeli przeciwnik bedzie szybki to .....sami sobie odpowiedzcie . Co wy o tym myslicie ??
.
jak trenowal pare lat karate to ma pojecie o ciosach kondycje ma dobra i sile (jego najwiekszy atut )
ja mysle ze dobry zawodnik z niego by byl
i dobrze by bylo jakby w mma startowal
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Treningi Grappling, MMA - Zapraszam Warszawa
- Ponad rok temu
-
buziaczki
- Ponad rok temu
-
ARONA MUSIC
- Ponad rok temu
-
The Phenom
- Ponad rok temu
-
Heath Herring vs Yoshihiro Nakao link
- Ponad rok temu
-
Prawdopodobni uczestnicy PRIDE HW GP 2006
- Ponad rok temu
-
TRANSMISJA PRIDE --- ODWOLANA!!!
- Ponad rok temu
-
Michał Materla vs Tomek Drwal
- Ponad rok temu
-
Z kad sciagnac walke nastuli
- Ponad rok temu
-
Joachim Hansen i Thomas Hytten w Polsce 19-21 stycznia.
- Ponad rok temu