Opanować strach
Napisano Ponad rok temu
Nie no żartuje tak tylko... Ale tak poważnie to co ty poprostu, mastajla, od razu chcesz gościa w galaretke zmieniać, musisz miec pare niezłą i odwage, ale czy to tak warto narażać swoją ładną buzie... teraz różne świry na ulicy chodzą i nie patrzą czy to chłopak czy dziewczyna.. EVIL WORLD
Napisano Ponad rok temu
no,ale roznie przeciez bywa i nie raz nie dwa jakis podpity gosciu dokleja sie do dziewczyny i w niezbyt subtelny sposob pragnie pokazac jak bardzo ona mu sie podoba...
no i w takich sytuacjach roznie bywa,a zwlaszcza,ze jestem nerwowa
co nie znaczy,ze chodze i leje facetow :roll: po za tym jak do tej pory udawalo mi sie wycenic sily...(jak do tej pory)
Napisano Ponad rok temu
Starałem sie zmaleźć sposób na mój szał,no i znalazłem :twisted: .Zacząłem regularnie medytować po ok.14 miesiącach znowu miałem ustawke ale tym razem byłem naprawde spokojny i mogłem wtedy wykorzystać 100% swoich możliwości,już po pierwszym ciosie z jego strony zdałem sobie sprawe jaką mam przewage(zajebiste uczucie).
Spokuj podczas walki to połowa sukcesu :wink:
A propo kobiet to mój znajowy widział jak jego kumpela podeszła do gościa i zapie...liła mu takiego sierpowego że gość spadł 8O potem wywiązała sie bujka w lokalu a wszystko przez to że koleś szturchną ją w kolano 8)
Kosztami naprawy lokalu zostali obarczeni obydwoje (tak dla jasności) :wink:
Jaki z tego morał ??: nigdy nie wiadomo od kogo możesz dostać szczała :-)
Napisano Ponad rok temu
Starałem sie zmaleźć sposób na mój szał,no i znalazłem :twisted: .Zacząłem regularnie medytować po ok.14 miesiącach znowu miałem ustawke ale tym razem byłem naprawde spokojny i mogłem wtedy wykorzystać 100% swoich możliwości,już po pierwszym ciosie z jego strony zdałem sobie sprawe jaką mam przewage(zajebiste uczucie).
Spokuj podczas walki to połowa sukcesu :wink:
A propo kobiet to mój znajowy widział jak jego kumpela podeszła do gościa i zapie...liła mu takiego sierpowego że gość spadł 8O potem wywiązała sie bujka w lokalu a wszystko przez to że koleś szturchną ją w kolano 8)
Kosztami naprawy lokalu zostali obarczeni obydwoje (tak dla jasności) :wink:
Jaki z tego morał ??: nigdy nie wiadomo od kogo możesz dostać szczała :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) susukukan-liczenie w myśli oddechów
2)juisokukan-koncentracja na oddychaniu
3)shikantaza-wytwarzanie pustki wewnętrznej
Konieczna jest sytematyczność jeżeli chcesz żeby był efekt
Musisz utrzymywać całkowity bezruch oddychaj wolno i spokojnie orzez nos (to takie rady )
A najważniejsze jest żebyś medytował gdzieś gdzie będzie cisza i spokój.
Ja medytuje zawsze jak wszyscy u mnie w domu śpią albo jak nikogo nie ma ewentualnie ide do piwnicy na siłownie tam też mam spokój.
"Poddaj się emocjom, niech gniew czy złość odbiorą ci niezależności umysłu, a przeciwnik na pewno skorzysta z twego daru i zada decydujące cięcie." - a to taka sentencj na zakończenie posta :wink:
Siła z tobą
Napisano Ponad rok temu
heh pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...trzeba walczyć bezmyślnie
Popieram, odruch jest najważniejszy, nie ma nad czym się zastanawiać, czy to ma być prosty czy sierp. Koncentracja i bić jak się wyuczyło
Napisano Ponad rok temu
:twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio jak wracalem z treningu to stalo na pryzstanku jakichs 2 typow i dowalili sie do jakiegos klienta naprutego.Nawet niereagowalem,zaraz przyjechal autobus i wsiadlem
ale co ma z tego wynikac?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co zrobić jak spotka się sku***a który może mieć AIDS?!
- Ponad rok temu
-
Lać czy nie lać - O to jest pytanie?
- Ponad rok temu
-
Bitbule i bajsbole
- Ponad rok temu
-
Obrona przed kopem w jaja
- Ponad rok temu
-
Psy obronne i bojowe