Obrona przed kopem w jaja
Napisano Ponad rok temu
EW idąc za najlepiej udokumentowanym przykładem z Lethal Weapon 1 ustawić przeciwnikowi na lini kopnięcia baniak z wodą.
Napisano Ponad rok temu
Glupie topiki nie upowazniaja Was do takich off topow - Kanjpe juz jedna mamy. Ale nawet w glupim topiku mozna ciekawe rzeczy napisac jak sie ma jakas wiedze badz doswiadczenie.
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Kanjpe juz jedna mamy
A tu niestety zaczyna się robic druga :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli tendencja się utrzyma za 3 miesiące powstanie temat,
jak kopnąć drzwi aby się zamknęły ?
To już umiem. Topic byłby nudny.
Napisano Ponad rok temu
Padło ciekawe pytanie a zamiast dyskusji mamy wymianę frazesów.
Kopnięcie w jaja jest bardzo szybkie i słabo sygnalizowane więc unoszenie kolan czy bloki rękami raczej nie wyjdą. Najważniejsza jest postawa lewa noga z przodu prawa z tyłu. Wtedy klejnoty są dość dobrze zasłonięte a jakby co to wystarczy skręt bioder w lewo dla dodatkowej ochrony. Pewnie nie zawsze się uda ale to chyba najlepsza metoda.
Napisano Ponad rok temu
No faktycznie...bardzo ciekawePadło ciekawe pytanie a zamiast dyskusji mamy wymianę frazesów
Każde kopnięcie moze być szybkie i niesygnalizowane - wiec równie dobrze mozna by zapytać jak skutecznie sie bronic przed kopem w udo, brzuch, przed strzałem w mostek itp. itd.Kopnięcie w jaja jest bardzo szybkie i słabo sygnalizowane
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
iść na trening kravki bez suspensora
serio, ja tak miałem i nadal mam jaja! to znaczy że przed kopem kolanem w klinczu można sie zasłonić jak sie ma motywacje i sie skoncentruje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rób tak dalej to się pewnego pięknego dnia mocno zdziwsz
zdecydowanie...mysle ze Blacha moze Ci cos niecos o tym powiedziec...ale to juz jego pytaj, nie mnie, bo to jego znajomy sie "nadzial" :?
Napisano Ponad rok temu
no i kicha bo trza na gościa uważać + niepotrzebnie poobijane nogi ...co moze i nie jest zle bo sie trza przyzwyczajać, ale utrudnia realizacje tzw. założeń treningowych...w cwiczeniu konkretnego ukladu...
sa cwiczenia na bloki i wtedy mozna je stosowac, ale jak kolo za kazdym razem czy trzeba czy nie wystawia kolana albo sie "skręca" to dupa nie cwiczenia ...dlatego teraz jesli cwicze to tylko z gosciem ktory ma ochraniacz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps: chodzilo mi o glowke na szyi :wink:
Napisano Ponad rok temu
- skracamy dystans z jednoczesnym skrętem tuowia w lewo i prawym prostym lub sierpem w łeb. kiedy jestes tak skręcuny a gościu nie trafi Cię końcem stopy to całkiem możliwe że w jaja nie dostaniesz. co więcej gościu dostanie pląbe. warto spróbować :twisted:
Żeby nie dostać najlepiej chyba być bokiem z nogami równolegle i się ruszać
Napisano Ponad rok temu
Ani mnie nie wkurwiaj :wink:Utnij sobie. Wtedy na pewno Cie nie trafi.
Przed chwilą obejżałem filmik jak kolesiowi(operacyjnie)jądro usuwają 8O
Wytrzymałem do połowy
Auć, auć, auć :wink:
PS: W knajpie jest - jakby jacyś chętni się znaleźli...
Napisano Ponad rok temu
ty pewnie na sobie to sprawdziłeś. ja tam swoje jaja lubieUtnij sobie. Wtedy na pewno Cie nie trafi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Psy obronne i bojowe
- Ponad rok temu
-
Dziękuję za współpracę.
- Ponad rok temu
-
Ulica
- Ponad rok temu