http://aikido-yudansha.budo.net.pl/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesliosoby o ktorych mowisz sa czlonkami PFA, to warto napisac do sekretariatu, ze nie ma ich na listach. Niech poprawia, bo wowczas to ich obowiazek....mój sensei jest na liście instruktorów ale na liście stopni to już go nie ma Nie wspominając, że naszego drugiego głównego instruktora z 1 danem wcale tam nie ma. Z całym szacunkiem, ale PFA ma chyba malutki burdel i trochę braków w bazie stopni i instruktorów. Ale zapewne sporej ilości nazwisk i stopni tam brakuje..
Wazne, bo chodzi o zasady. Porzadek musi byc......Zresztą, czy to ważne? :?
PS. Bycmoze na liscie sa stopnie dopiero po wreczeniu certyfikatu, a nie tylko stopnie osob, ktore zdaly a certyfikatu jeszcze nie maja?
Napisano Ponad rok temu
Wiecie może drodzy koledzy i koleżanki, kto zajmuje się tą stronką?? Możnaby ją lekko zaktualizować.
Kiedys prowadził ją Fiodor, ale teraz raczej mu sie nie chce
Napisano Ponad rok temu
Hasło na dziś - aktualizacja przez likwidację
W.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pisałem o stronie z tematu.
W.
Napisano Ponad rok temu
Hmm... nie ja jestem od załatwiania takich spraw. Jak sensei uzna za stosowne to pewnie coś z tym zrobi ale pewnie też nie przywiązuje do tego wielkiej wagi. Oficjalnie wszyscy trenujący u nas są członkami PFA (bo samo stoważyszenie od pewnego czasu do PFA należy). Kiedyś pewne nazwiska były ale po reaktywacji strony PFA poznikały... whatever... nie aż tak jest ważne czy nazwisko jest na jakiejś tam liście w internecie.Jesliosoby o ktorych mowisz sa czlonkami PFA, to warto napisac do sekretariatu, ze nie ma ich na listach. Niech poprawia, bo wowczas to ich obowiazek.
...
Wazne, bo chodzi o zasady. Porzadek musi byc...
Hmm... certyfikaty mają i to od dawna. Więc to nie w tym rzecz. Ale w tym, że burdel tam mają i koniecPS. Bycmoze na liscie sa stopnie dopiero po wreczeniu certyfikatu, a nie tylko stopnie osob, ktore zdaly a certyfikatu jeszcze nie maja?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
szkoły Aikido w Bydgoszczy
- Ponad rok temu
-
Pan R.Gembal
- Ponad rok temu
-
Prawdziwa historia polskiego aikido
- Ponad rok temu
-
01.01.1976 - 01.01.2006 czyli 30 lat Polskiego Aikido !!!
- Ponad rok temu
-
Miejsce kobiet w treningu aikido
- Ponad rok temu
-
Dosiego Roku
- Ponad rok temu
-
Aikido - Prasa, radio , TV :)
- Ponad rok temu
-
Aikido styl wewnetrzny czy zewnetrzny?