przeglądalem sobie tematy podwieszone,patrzalem w atlasie cwiczen...cwicze dwa miesiace(mała przerwa na wakacje) a ogolny starz mam juz dosc spory ale..zastanowila mnie ilosc serii wykonywanych przezemnie..przerazilem sie patrzac ze trenujac na mase mam robic 8-10 serii..  hah niewiem czy dobze zrozumialem ale robiac np wyciskanie sztangi w lezeniu na lawce poziomej mam robic 10 seri(+rozgrzewka) po 12-8 powtorzeń??dotychczas robilem owszem 12-8 powtorzen
   przeglądalem sobie tematy podwieszone,patrzalem w atlasie cwiczen...cwicze dwa miesiace(mała przerwa na wakacje) a ogolny starz mam juz dosc spory ale..zastanowila mnie ilosc serii wykonywanych przezemnie..przerazilem sie patrzac ze trenujac na mase mam robic 8-10 serii..  hah niewiem czy dobze zrozumialem ale robiac np wyciskanie sztangi w lezeniu na lawce poziomej mam robic 10 seri(+rozgrzewka) po 12-8 powtorzeń??dotychczas robilem owszem 12-8 powtorzen  ale w 4 seriach!;]
  ale w 4 seriach!;]   wytlumaczcie mi to .prosze was   postaram sie tez niedlugo wrzucic moj plan(juz z dobra iloscia powtorzen)do oceny. z gory dzieki..
  wytlumaczcie mi to .prosze was   postaram sie tez niedlugo wrzucic moj plan(juz z dobra iloscia powtorzen)do oceny. z gory dzieki..PS. czy FBW bedzie dla mnie wskazany??

Ponad rok temu
 Ponad rok temu
								 FaceBook
 FaceBook