Skocz do zawartości

Zdjęcie

Polacy na Mistrzostwach Swiata Wushu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
83 odpowiedzi w tym temacie

budo_jedrek t
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Polacy na Mistrzostwach Swiata Wushu
hej
z tego co mi wiadomo to trenerzy mieli przyjechac i w ostatniej chwili odwolali przyjazd... tak wiec zostawie to bez komentarza;)
a tak w ogole to po Tobie piotrze sie takich pytan nie spodziewalem;) chyba ze to bylo pytanie retoryczne;)
pozdrawiam
jedrek
  • 0

budo_wu xia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 551 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jędrku to chyba nie ten sam piotr :wink: ale mogę się mylić :)
  • 0

budo_pioetrek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 174 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a tak w ogole to po Tobie piotrze sie takich pytan nie spodziewalem;) chyba ze to bylo pytanie retoryczne;)

Piotrków jak mrówków (z tego też powodu m.in. taki a nie inny nick) :D Ale po tym co napisałeś i co napisał Wu Xia zdaje się miałeś na myśli innego Piotra. Ja jestem mały żuczek chociaż już nie taki młody...

Pozdrawiam

Piotrek
  • 0

budo_jedrek t
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no tak nie przyjzalem sie dokladnie kto pisze tylko zobaczylem ze jest na koniec posta "pozdrawiam piotr" i tak sobie pomyslalem:/
coz sorki za pomylke:)
wesolych spokojnych i zdrowych swiat
jedrek
  • 0

budo_jiamin
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 114 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Również wesołych i szczęśliwego. :D
mam pytanie Jedrka:można gdzieś w necie obejrzeć jakieś filmiki z naszą kadrą wushu? np z mistrzostw?
  • 0

budo_jedrek t
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hej z tego co wiem to neistety nei am szans na obejzenie filmikow przynjamneij narazie jak beda jakies to dam znac:) zawsze mozesz przyjsc na kadre to Ci cos przegramy z zawodow:)
pozdrawiam
jedrek
  • 0

budo_jiamin
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 114 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

chętnie, ale nie jestem z warszawy, a chyba tam macie zgrupowania.
  • 0

budo_jedrek t
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nom. na to wyglada ze w wawie mamy treningi:/ szkoda moze kiedys uda Ci sie wpasc:) a w ogole cwiczysz wushu?
pozdrawiam
jedrek
  • 0

budo_jiamin
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 114 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tak, ćwiczę wushu. Ale nie jestem w kadrze i chyba daleko mi jeszcze do YenWengqinga :wink:
  • 0

budo_jedrek t
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

:D no coz do neigo to neistety kazdemu bardzo daleko ale mozna zawsze sie starac:) jakby co to zawwsze mozesz pytac o jakies rzeczy w formach i ajk uda Ci sie przyjechac to zawsze pomoge jak ebdizesz chciala:)
(a jego imei ise pisze Yuan WenQing - to tak na marginesie)
i jka bys cos chciala to najlepiej mailem a nei an forum (chyba ze cos bardoz tematycznego;)
pozdrtawiam
jedrek
  • 0

budo_jedrek t
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jakby kogos interesowaly wyniki mistrzostw swiata to na stronce ponizej:)

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

pozdrawiam
jedrek
  • 0

budo_jiamin
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 114 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wyniki nikogo chyba nie dziwią, tj Chiny. Jak bardzo byłwyrównany poziom w czołówce zawodników? czy rzeczywiście Chińczyków od niechińczyków dzieli przepaść?
p.s. gratuluję GunShu! :D
  • 0

budo_jedrek t
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wiesz nei do konca jest tak ze ejst porzepasc. szczegolnie ze w wiekszosci reprezentacji startujacy to tez chinczycy albo wietnamczycy:/ noty czesto byly wyjatkowo wygorowane (wiesz troche dziwne jest ajk zawodnik dostaje note 9.9)
dzieki za gratulacje:) poklon
czasem jest tak ze inne reprezentacje maja zawodnikow na bardzo zblizonym pozomie do chinczykow ale... no wlasnie ale nie moga dostac not dobrych (nawet sami chinscy zawodnicy to przyznaja ze nie ma szans an dobre dnoty jak sie nei ma skosnych oczu:( )
pozdrawiam
jedrek
  • 0

budo_tomasz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2420 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wiesz nei do konca jest tak ze ejst porzepasc. szczegolnie ze w wiekszosci reprezentacji startujacy to tez chinczycy albo wietnamczycy:/ noty czesto byly wyjatkowo wygorowane (wiesz troche dziwne jest ajk zawodnik dostaje note 9.9)
dzieki za gratulacje:) poklon
czasem jest tak ze inne reprezentacje maja zawodnikow na bardzo zblizonym pozomie do chinczykow ale... no wlasnie ale nie moga dostac not dobrych (nawet sami chinscy zawodnicy to przyznaja ze nie ma szans an dobre dnoty jak sie nei ma skosnych oczu:( )
pozdrawiam
jedrek

Jedrus troche przesadzasz moim zdaniem bo chocby we wloczniu na 3 miejscu masz 100% Hiszpana :wink: to troche jest inaczej, to jest zwiazane z budowa ciala i niestety prawda jest taka ze biala rasa ma dluzsze nogi i mniej rozwiniete biodra niz rasa zolta (co szczegolnie widac wsrod kobiet :) ) i dlatego pozniej bialasy z tymi dlugimi nogami jak machaja formy nie wygladaja za dobrze i pozniej sie dziwia ze nic nie wygrywaja.... troche samokrytyki :wink: :!: nie pchac sie na sile tam gdzie sie nie pasuje :lol: :!:
nie obrazajac Ciebie Jedrku bron Boze Ty masz troche budowe ciala Chinczyka (nie do konca, nogi chyba masz troche dlugie) ale Ty robiac te formy wygladac bedziesz ladnie, ja conajmniej smiesznie :twisted:
  • 0

budo_jedrek t
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tomku oczywiscie sei z Toba zgadza, to jest chyba tak oczywiste ze poprostu tego nie pisalem. tylkoz e jest jeszcze jedna mala sprawa. teraz formy oceniaja przedewszystkim (jak sie okazalo) nie za to jka sie wyglada tylko za to jak sie robi trudne elementy:/ czyli te wszystki skoki. tak wiec w akrobatyce bialasy tez sa nawet niczego sobie ale sa nizej oceniane... neistety Tomku tak jest - oczywiscie to nie jest wszystko ale to abrdoz przewaza.
pozdawiam
jedrek.
  • 0

budo_ignat
  • Użytkownik
  • Pip
  • 46 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a ja jestem ciekaw tak na marginesie czy był przypadek w historii tego forum że Moderator Tomasz nawet nie tyle zgodził się z czyjąś wypowiedzią, ile autorowi jakiejś wypowiedzi nie dosrał.
  • 0

budo_tomasz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2420 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a ja jestem ciekaw tak na marginesie czy był przypadek w historii tego forum że Moderator Tomasz nawet nie tyle zgodził się z czyjąś wypowiedzią, ile autorowi jakiejś wypowiedzi nie dosrał.

o zguba sie znalazla :lol: ty do nas na dlugo czy tak tylko przypadkiem :rofl: :?:
  • 0

budo_jedrek t
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 77 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

oj a mi sie wydaje ze pan moderatoz tomasz sie zgodzil z kilkoma moimi wypowiedziami (chyba ze czegos nie zrozumialem:/)
pozdrawiam
jedrek
  • 0

budo_tomasz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2420 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

oj a mi sie wydaje ze pan moderatoz tomasz sie zgodzil z kilkoma moimi wypowiedziami (chyba ze czegos nie zrozumialem:/)
pozdrawiam
jedrek

ja tez tak mysle ale wiesz jak widac niektorzy maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem :wink:
  • 0

budo_ignat
  • Użytkownik
  • Pip
  • 46 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tak być może mam takie problemy. jednak tych przypadków zgadzania się i/lub niedosrywania nie widzę.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024