Polacy na Mistrzostwach Swiata Wushu
Napisano Ponad rok temu
z tego co mi wiadomo to trenerzy mieli przyjechac i w ostatniej chwili odwolali przyjazd... tak wiec zostawie to bez komentarza;)
a tak w ogole to po Tobie piotrze sie takich pytan nie spodziewalem;) chyba ze to bylo pytanie retoryczne;)
pozdrawiam
jedrek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak w ogole to po Tobie piotrze sie takich pytan nie spodziewalem;) chyba ze to bylo pytanie retoryczne;)
Piotrków jak mrówków (z tego też powodu m.in. taki a nie inny nick) Ale po tym co napisałeś i co napisał Wu Xia zdaje się miałeś na myśli innego Piotra. Ja jestem mały żuczek chociaż już nie taki młody...
Pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
coz sorki za pomylke:)
wesolych spokojnych i zdrowych swiat
jedrek
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie Jedrka:można gdzieś w necie obejrzeć jakieś filmiki z naszą kadrą wushu? np z mistrzostw?
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
jedrek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
jedrek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(a jego imei ise pisze Yuan WenQing - to tak na marginesie)
i jka bys cos chciala to najlepiej mailem a nei an forum (chyba ze cos bardoz tematycznego;)
pozdrtawiam
jedrek
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
jedrek
Napisano Ponad rok temu
p.s. gratuluję GunShu!
Napisano Ponad rok temu
dzieki za gratulacje:) poklon
czasem jest tak ze inne reprezentacje maja zawodnikow na bardzo zblizonym pozomie do chinczykow ale... no wlasnie ale nie moga dostac not dobrych (nawet sami chinscy zawodnicy to przyznaja ze nie ma szans an dobre dnoty jak sie nei ma skosnych oczu:( )
pozdrawiam
jedrek
Napisano Ponad rok temu
wiesz nei do konca jest tak ze ejst porzepasc. szczegolnie ze w wiekszosci reprezentacji startujacy to tez chinczycy albo wietnamczycy:/ noty czesto byly wyjatkowo wygorowane (wiesz troche dziwne jest ajk zawodnik dostaje note 9.9)
dzieki za gratulacje:) poklon
czasem jest tak ze inne reprezentacje maja zawodnikow na bardzo zblizonym pozomie do chinczykow ale... no wlasnie ale nie moga dostac not dobrych (nawet sami chinscy zawodnicy to przyznaja ze nie ma szans an dobre dnoty jak sie nei ma skosnych oczu:( )
pozdrawiam
jedrek
Jedrus troche przesadzasz moim zdaniem bo chocby we wloczniu na 3 miejscu masz 100% Hiszpana :wink: to troche jest inaczej, to jest zwiazane z budowa ciala i niestety prawda jest taka ze biala rasa ma dluzsze nogi i mniej rozwiniete biodra niz rasa zolta (co szczegolnie widac wsrod kobiet ) i dlatego pozniej bialasy z tymi dlugimi nogami jak machaja formy nie wygladaja za dobrze i pozniej sie dziwia ze nic nie wygrywaja.... troche samokrytyki :wink: nie pchac sie na sile tam gdzie sie nie pasuje
nie obrazajac Ciebie Jedrku bron Boze Ty masz troche budowe ciala Chinczyka (nie do konca, nogi chyba masz troche dlugie) ale Ty robiac te formy wygladac bedziesz ladnie, ja conajmniej smiesznie :twisted:
Napisano Ponad rok temu
pozdawiam
jedrek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja jestem ciekaw tak na marginesie czy był przypadek w historii tego forum że Moderator Tomasz nawet nie tyle zgodził się z czyjąś wypowiedzią, ile autorowi jakiejś wypowiedzi nie dosrał.
o zguba sie znalazla ty do nas na dlugo czy tak tylko przypadkiem
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
jedrek
Napisano Ponad rok temu
oj a mi sie wydaje ze pan moderatoz tomasz sie zgodzil z kilkoma moimi wypowiedziami (chyba ze czegos nie zrozumialem:/)
pozdrawiam
jedrek
ja tez tak mysle ale wiesz jak widac niektorzy maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
POMOCY SZYKAM sklepu z CHIŃSKĄ SZABLĄ DAO
- Ponad rok temu
-
ŻYCZENIA !!!
- Ponad rok temu
-
Splashing Hands Kung Fu / Mistrz James McNeil