Co Wybrac !!! Second Edition
Napisano Ponad rok temu
Ps. Uciekac tez nie moge bo na zewnatrz snieg zmieszany z piaskiem i sola, wiec jakbym biegl
to bym sobie spodnie pochlapal a takie plamy ciezko schodza.
Ps.2 Po glebszym zastanowieniu z tego samego powodu chyba bede chcial uniknac walki w parterze.
Ps.3 Jesli sie tygrys zgodzi na przeniesienie solowki na pobliski parking podziemny dwa poprzednie "Ps.'y" traca waznosc
(Prosze mderatora o nie dawanie mi ostrzezen, powyzszy post plynal z potrzeby serca zmuszajacej mnie do przekazania frustracji pokazanej tu w zawoalowany sposob )
Napisano Ponad rok temu
Musisz szybko wsunąć rękę w paszczę, przesunąć przez układ pokarmowy, wysunąć przez odbyt i złapać mocno tygrysa za ogon. Następnie energicznym ruchem cofasz rękę (tak jakbyś strzelał z bata) i voila - powineś mieć przed sobą tygrysa obróconego na lewą stronę, tyłem do ciebie.
Napisano Ponad rok temu
a co jak tygrys bedzie mial noz? to juz nie bedzie taka prosta sprawaProsta sprawa - tygrys atakuje z otwartą paszczą.
Musisz szybko wsunąć rękę w paszczę, przesunąć przez układ pokarmowy, wysunąć przez odbyt i złapać mocno tygrysa za ogon. Następnie energicznym ruchem cofasz rękę (tak jakbyś strzelał z bata) i voila - powineś mieć przed sobą tygrysa obróconego na lewą stronę, tyłem do ciebie.
Napisano Ponad rok temu
a co jak tygrys bedzie mial noz? to juz nie bedzie taka prosta sprawa
pamietaj, ze tygrysy atakuja grupkami. watpie, ze taki tygrys bedzie chcial wyskoczyc na solo.
Napisano Ponad rok temu
Rozwazyles tylko uczciwa solowke, a w koncu takie rzadko sie zdarzaja... ja to niestety widze tak ze jak jednemu bedziesz strzelal z bata to reszta stada wezmie Cie wtedy pod buty.Musisz szybko wsunąć rękę w paszczę, przesunąć przez układ pokarmowy, wysunąć przez odbyt i złapać mocno tygrysa za ogon. Następnie energicznym ruchem cofasz rękę (tak jakbyś strzelał z bata) i voila - powineś mieć przed sobą tygrysa obróconego na lewą stronę, tyłem do ciebie.
Napisano Ponad rok temu
racja. wtedy nie wolno schodzic do parteru, bo kumple tygrysa wezma nas na buty. moim zdaniem najlepiej bedzie przylutowac najwiekszemu (np. w jakims ladnym stylu - przegryzc mu kark czy cos) i W NOGI! tylko uwaga, tygrysy sa szybkie!pamietaj, ze tygrysy atakuja grupkami. watpie, ze taki tygrys bedzie chcial wyskoczyc na solo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobra moglaby byc rowniez "malpa kradnaca brzoskwinie"No przeciez mowilem ze nie chce fajdac sobie spodni wiec parter i ucieczka odpadaja , a na Animal planet mowili ze tygrysy nie uzywaja sprzetu. Coraz bardziej przychylasm sie do techniki "wrzask kotki" zaczerpnietej z swietej ksiegi kazdego fightera napisanej przez niesmiertelnego guru , soke Rysia Murata.
Napisano Ponad rok temu
No przeciez mowilem ze nie chce fajdac sobie spodni wiec parter i ucieczka odpadaja , a na Animal planet mowili ze tygrysy nie uzywaja sprzetu. Coraz bardziej przychylasm sie do techniki "wrzask kotki" zaczerpnietej z swietej ksiegi kazdego fightera napisanej przez niesmiertelnego guru , soke Rysia Murata.
ale musi to być wrzask kotki w czasie rui
Napisano Ponad rok temu
dobra moglaby byc rowniez "malpa kradnaca brzoskwinie"
Obrazek
Calkiem nieglupia technika, nie wiem co Cie tak smieszy.
Napisano Ponad rok temu
Dwa pierwsze punkty ====> Samo zycie ... :wink:
PS : Tygrysy przewaznie nie zmieniaja miejsca solowki takie juz sa te tygrysy...
Napisano Ponad rok temu
daj spokoj, prosze Cie bardzo... moze do tego jeszcze dorzucimy Piesc Tygrysiego Pazura lub inny Cios Wibrujacej Piesci....Calkiem nieglupia technika, nie wiem co Cie tak smieszy.
Napisano Ponad rok temu
daj spokoj, prosze Cie bardzo... moze do tego jeszcze dorzucimy Piesc Tygrysiego Pazura lub inny Cios Wibrujacej Piesci....
Za przeproszeniem odwal sie od Ciosu Wibrujacej Piesci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
punkty z jakiego paragrafu?
Bez paragrafu. I bez tłumaczenia. 8)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Broń do samoobrony
- Ponad rok temu
-
A moze nie tędy droga...?
- Ponad rok temu
-
pozdrowionka na wigilie
- Ponad rok temu
-
Pechowe urodzinki ! ! !
- Ponad rok temu
-
Krav Maga
- Ponad rok temu
-
CO Wybrac ???
- Ponad rok temu
-
Paranoja!!!
- Ponad rok temu
-
Sposoby
- Ponad rok temu
-
Czego oczekujecie wychodząc późno na ulicę czy do baru?
- Ponad rok temu
-
Próba morderstwa
- Ponad rok temu