Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
1: Odczucia mojego "królika doświadczalnego" jak i moje.
2: Jeśli puissance byłby mocniejszy, to byłoby to faktycznie podkreślone przez producenta.
Jednym słowem trudno mi jednoznacznie wskazać który jest silniejszy. Osobiście nie zamierzam się poświęcać i psikać sobie dla odmiany puissancem w ryj. Jeśli ktoś ma możliwość to niech nagra psiknięcie kolejno puissance 90 i force 80 aby zrobić kolejne porównanie. Osobiście uważam, że składka fanów tematu nie byłaby taka głupia do tego testu, jeśliby się udało to jakoś zorganizować i co najważniejsze nagrać.
Właśnie co powiedzielibyście na to, aby wybrać jedną osobę do testów i zrobić coś w stylu "zbiórki" pieniędzy na test gazów. Nie wypadałaby wtedy duża kwota na jednostkę a testy byłyby w miarę miarodajne i przynajmniej nie byłoby wątpliwości co do sposobu wyrzucania gazu. (Wiem głupi pomysł ).
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uwielbiam jak ktos sobie wymysla co i dlaczego :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trewis nawet wie czym oslabiono a wiec jest to woda 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem pewien, ze żadnym z nich nie chciałbym oberwać.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czym ale tak to wygląda 8)
przeciez wiem i potwierdzam wyglada na rozrzedzony woda, o czym to swiadczy? pewnie ze jest rozrzedzony woda i slabszy nie, a to dlatego ze force byl niechumanitarny czytalem twoje wnioski sa bardzo proste i malo wiarygodne dla mnie
bardziej juz mnie "niepokoi" i zastanawia jaki wplyw ma szybsze sciekanie na skutecznosc i o ile ja obniza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cizzia pytanko do ciebie. slyszles o takiej substancji CR? jesli masz jakies informacje na ten temat to podziel sie nimi. pozdro
Pozwolę sobie odpowiedzieć w zastępstwie Cizzi (ten temat był chyba już kiedyś poruszany przy kwestii gazów zza wschodniej granicy)
Krótki opis w/wym. gazu po angielsku:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
CR jest bardzo rzadko stosowany w gazach obronnych, jedyny znany mi przykład, to ukraiński gaz "KOBRA": (wszystkie teksty po rosyjsku)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - dobry link, porównawcze zestawienie różnych środków (CS, CR i CN)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kto się wybiera na Ukrainę w najbliższym czasie?
PS.
Do pobieżnego zapoznania się ze stronami podanymi wyżej pomoże [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 15
0 użytkowników, 15 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu